Tornadotirsdag

25. august 2009

Mit normale tirsdagsmøde, er fra denne uge af, blevet til et onsdags møde. Men det forhindrede mig ikke at stå tidligt op, for mutter-tornado måtte i gang, min husalf er syg og kommer derfor ikke i denne uge. Men inden rengøringen, måtte jeg lige ud og få lidt luft under vingerne og morgenen, var jo super flot.

morgensol

Da jeg havde været hele huset igennem og var i gang med vinduerne udvendigt, begyndte regnen. Ikke den der vilde piskende regn, men en stille og rolig silende regn. Det var stadigt lunt og da vores udhæng på huset er ret så stort, fortsatte jeg indtil jeg var færdig.

regn

Det eneste der irriterede mig en smule ved regnen var, at jeg ikke nåede at få fejet alle fliserne, men det må så blive i morgen tidlig.

Her sidst på eftermiddagen, havde jeg booket mig ind til endnu en omgang spinning. Og som sædvanligt var det super godt, men nøj hvor var det fugtigt varmt i dag, vi kunne hurtigt, mærke at det havde regnet og luften var tung og fugtig. Nu sidder jeg veltilpas og hygger med en god kop kaffe. Dagen er ved at være slut og jeg kan godt mærke at min krop er blevet brugt en smule i dag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.