Menu
Dagligdagen

Tirsdag er blevet til onsdag

Mit tidligere annoncerede tirsdagsmøde, er jo blevet lavet om til et onsdagsmøde, dvs. i dag. Men i dag kom jeg senere, da jeg havde en lille jobsamtale først. Det var faktisk anden jobsamtale hos det hersens firma, som egentlig søger en bogholder. Hvis der er noget jeg ikke er, så er det bogholder, men ikke desto mindre, vil de alligevel godt tale med mig, det er dog ret så positivt. 😉
Selve samtalen, men direktøren, receptionisten og bestyrelsesformanden, gik rigtig godt og vi havde en rigtig fin dialog. Min mavefornemmelse er faktisk ret god, men da de jo søger en bogholder, er jeg alligevel meget i tvivl.

6 kommentar

 • Søren (Kbh)
  26. august 2009 at 15:32

  Den er svær Catarina. Min baggrund er Handelshøjskolen i Kbh.
  for længe siden. I dag foregår det på EDB og det kan du, ligesom du mestre Excell. Kan du ikke bede om en jobbeskrivelse? Bogholder er et vidt begreb. Hvad evt. med at
  spørge Leif, hvis han ikke lige har set dit indlæg. Med hensyn til teori har jeg gamle lærebøger i bogføring og Regnskabslære, som du er velkommen til at få. Op med dit gode humør 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. august 2009 at 15:50

   Søren (Kbh)
   Det er ikke det at jeg ikke tror jeg ikke kan finde ud af det, og jeg kender også jobbeskrivelsen – men jeg gider det ikke og det har slet ikke min interesse.

   Jeg kan godt lide at arbejde i Excel, men ikke det meste af tiden. 🙂

   Mit humør er i top som altid, for jeg står jo ikke og mangler et job som sådan og i sidste ende, er det jo dem der har bedt mig søge. 😀

   Reply
 • Søren (Kbh)
  26. august 2009 at 16:08

  Se det var info, tak. Det har IKKE din interesse. Hvis interessen ikke er der, bliver du aldrig glad for DET job.
  Der er heller ikke mange firmaer, der ønsker medarbejdere uden interesse/gejst. Da kemien er OK, kunne du godt blive rigtig
  glad for at arbejde i firmaet i en anden stilling. Du kan fortælle dem, at de er meget velkomne til at henvende sig til dig, når der dukker en ledig stilling op inden for dit interesseområde.

  Kan du så komme ud på den løbetur 😉

  Reply
  • Catarina
   26. august 2009 at 16:17

   Søren (Kbh)
   Jeg var skam ude at løbe i morges, så det bliver der ikke mere af i dag. 😀

   Det er også noget af grunden til at jeg er blevet kaldt til samtale, de kan godt se potentialet andetsteds. 😉

   Reply
 • Pia
  26. august 2009 at 23:11

  Lyder spændende, og lyder som om det er DIG de er interesseret i, om du er bogholder eller ej. Nogle job etableres faktisk først efter kandidaten ér fundet Cat., så, måske bliver stillingen simpelthen bare grejet så den matcher dine mange evner:o)

  Reply
  • Catarina
   27. august 2009 at 08:46

   Pia
   Ja nu får vi at se. Firmaet er ikke så gammelt og heller ikke så stort. Økonomien skal jo også hænge sammen sådan et sted. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar