Tirsdag er blevet til onsdag

26. august 2009

Mit tidligere annoncerede tirsdagsmøde, er jo blevet lavet om til et onsdagsmøde, dvs. i dag. Men i dag kom jeg senere, da jeg havde en lille jobsamtale først. Det var faktisk anden jobsamtale hos det hersens firma, som egentlig søger en bogholder. Hvis der er noget jeg ikke er, så er det bogholder, men ikke desto mindre, vil de alligevel godt tale med mig, det er dog ret så positivt. 😉
Selve samtalen, men direktøren, receptionisten og bestyrelsesformanden, gik rigtig godt og vi havde en rigtig fin dialog. Min mavefornemmelse er faktisk ret god, men da de jo søger en bogholder, er jeg alligevel meget i tvivl.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 26. august 2009 at 15:32

  Den er svær Catarina. Min baggrund er Handelshøjskolen i Kbh.
  for længe siden. I dag foregår det på EDB og det kan du, ligesom du mestre Excell. Kan du ikke bede om en jobbeskrivelse? Bogholder er et vidt begreb. Hvad evt. med at
  spørge Leif, hvis han ikke lige har set dit indlæg. Med hensyn til teori har jeg gamle lærebøger i bogføring og Regnskabslære, som du er velkommen til at få. Op med dit gode humør 🙂

  • Reply Catarina 26. august 2009 at 15:50

   Søren (Kbh)
   Det er ikke det at jeg ikke tror jeg ikke kan finde ud af det, og jeg kender også jobbeskrivelsen – men jeg gider det ikke og det har slet ikke min interesse.

   Jeg kan godt lide at arbejde i Excel, men ikke det meste af tiden. 🙂

   Mit humør er i top som altid, for jeg står jo ikke og mangler et job som sådan og i sidste ende, er det jo dem der har bedt mig søge. 😀

 • Reply Søren (Kbh) 26. august 2009 at 16:08

  Se det var info, tak. Det har IKKE din interesse. Hvis interessen ikke er der, bliver du aldrig glad for DET job.
  Der er heller ikke mange firmaer, der ønsker medarbejdere uden interesse/gejst. Da kemien er OK, kunne du godt blive rigtig
  glad for at arbejde i firmaet i en anden stilling. Du kan fortælle dem, at de er meget velkomne til at henvende sig til dig, når der dukker en ledig stilling op inden for dit interesseområde.

  Kan du så komme ud på den løbetur 😉

  • Reply Catarina 26. august 2009 at 16:17

   Søren (Kbh)
   Jeg var skam ude at løbe i morges, så det bliver der ikke mere af i dag. 😀

   Det er også noget af grunden til at jeg er blevet kaldt til samtale, de kan godt se potentialet andetsteds. 😉

 • Reply Pia 26. august 2009 at 23:11

  Lyder spændende, og lyder som om det er DIG de er interesseret i, om du er bogholder eller ej. Nogle job etableres faktisk først efter kandidaten ér fundet Cat., så, måske bliver stillingen simpelthen bare grejet så den matcher dine mange evner:o)

  • Reply Catarina 27. august 2009 at 08:46

   Pia
   Ja nu får vi at se. Firmaet er ikke så gammelt og heller ikke så stort. Økonomien skal jo også hænge sammen sådan et sted. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.