Menu
Motion / Teknologi

Ganske befriende

20120109-164716.jpgMorgens løbetur, som var den første i år, blev uden mit ellers elskede løbeur samt pulsmåler. I stedet havde jeg min iPhone med i et etui om armen. Jeg har jo en konto på Garmin Connect, da det er der, jeg har uploadet alt fra mit ur igennem de sidste tre år, og i aftes, hentede jeg en app fra Gramin og løb med den i stedet. Faktisk ganske befriende at løbe, uden at kunne se hvor langt- eller på hvilken tid jeg løb på. Det kunne jeg først da jeg kom hjem.

Lige nu er jeg bestemt ikke helt så ked af at uret er i udu, for det fungerede fint med telefonen og den app.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    9. januar 2012 at 18:17