Ganske befriende

9. januar 2012

20120109-164716.jpgMorgens løbetur, som var den første i år, blev uden mit ellers elskede løbeur samt pulsmåler. I stedet havde jeg min iPhone med i et etui om armen. Jeg har jo en konto på Garmin Connect, da det er der, jeg har uploadet alt fra mit ur igennem de sidste tre år, og i aftes, hentede jeg en app fra Gramin og løb med den i stedet. Faktisk ganske befriende at løbe, uden at kunne se hvor langt- eller på hvilken tid jeg løb på. Det kunne jeg først da jeg kom hjem.

Lige nu er jeg bestemt ikke helt så ked af at uret er i udu, for det fungerede fint med telefonen og den app.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Botte 9. januar 2012 at 17:52

  Hvad hedder den app Cat ?

 • Reply Botte 9. januar 2012 at 17:53

  Garmin Fit, tror det er den.
  Tak tak 🙂

  • Reply Catarina 9. januar 2012 at 18:17

   @Botte – det er præcis den. 🙂

 • Reply FruE 9. januar 2012 at 18:17

  Man må sno sig. Jeg er egentlig super glad for mit Garmin GPS ur, men indtil nu har jeg løbet uden briller og gæt så hvor meget jeg kan se undervejs 😉

  Hvor langt løber du om morgenen?

  • Reply Catarina 10. januar 2012 at 06:36

   @FruE – ja, så er det nok ikke så meget. 😉

   Ligne nu hvor det er så mørkt løber jeg ikke så langt, med med lyset bliver det længere. 🙂

 • Reply Hep hep – så virker mit løbe ur skimsme igen | 4. maj 2012 at 16:29

  […] at smide det hen i hjørnet, når det nu ikke ville som jeg ville. Derefter downloadede jeg en app fra Garmin, som automatisk smed mine træningstider op på mite site på Garmin. Appen har virkelig været en […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.