Menu
Arbejdslivet

Stille og roligt

Dagen billede blev taget tidligt i morges. Dagensarbejde skrider stille, med stødt fremad. Der er dog et lille men, og det er at jeg måske ikke helt bliver færdig inden fyraftensfløjtet lyder. Men det gør ikke spor, for tingene skal være helt kar, for i morgen er messedag og dermed ingen kontordag til mig.

Nå, tilbage til jobbet. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Helle K.
  10. januar 2012 at 14:43

  God arbejdslyst og god fornøjelse – uanset hvor længe du skal blive 🙂 – og god messe.

  SVAR
  • Catarina
   10. januar 2012 at 17:20

   @Helle K. – Tak skal du have, til det hele. Jeg er nu hjemme og hygger i dobbelt hastighed.

   Ha’ en dejlig aften. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar