Menu
Livet / Motion

At punke sig selv

Da jeg vågnede i morges, var jeg slet ikke frisk. Jeg var træt til benet. Men op skulle jeg, for kontoret ventede. Da jeg fik fri, synes jeg stadig, at den der træthed hang der og jeg tænkte, at jeg vist heller måtte tage til spinning. Men det var slet ikke det jeg havde lyst til. Det jeg havde lyst til, var at smide mg på sofaen og bare sumpe foran fjernsynet. Men jeg ved jo af erfaring, at det slet ikke hjælper, så jeg punkede mig selv, pakket tasken og tog afsted.

IMG_4649

Det var virkelig en god beslutning, for nu sidder jeg her med computeren og te og føler mig en smule brugt, men på den der rigtig gode måde, hvor jeg har mere energi end da jeg vågnede i morges og trætheden er også helt væk.

Nogle gange hjælper det at punke sig selv.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  22. november 2014 at 11:28

  Det er vigtigt at punke sig selv, det kan jeg genkende. Jeg gør det hverdag, jeg gør det for at glæde mig selv, for at få nogle dejlige positive input og glæder indenbords.
  Jeg benytter det hver morgen vækkeuret ringer, jeg kan ikke springe ud som en “Ole Henriksen”, jeg er den langsomme der må kravle før jeg kan gå (meget som den brune bjørn). Har lidt i gang med en dybere forklaring senere her i weekenden til bloggen. Jeg fandt ordene for det her i denne uge 🙂
  Dejligt med spinning, for dem der kan abstrahere for det andre gør, og hvad instruktøren punker med. Jeg er bedst alene og ikke på hold, altså interval efter mit eget hoved, i mit tempo, og når det passer til mig, og ikke som en stor flok og en instruktør bestemmer.

  Reply
  • Catarina
   22. november 2014 at 14:28

   Ja, indimelle er det bare det der skal til og andre gange glider det hele lettere. Jeg har det sådan, at om sommeren går det hele meget lettere og om vinteren lidt mere trægt, men når man først kommer hjem fra sådan en tur, så føles det hele meget bedre. 😀
   Jeg har også svære ved at komme op om morgenen når det er mørkt, end om sommeren hvor det er lyst 😉
   Jeg tror det er vigtigt at vi selv finder det tempo der passer til én selv og ikke bliver forjaget af ander, for så tror jeg at dagen ender med at blive træls.

   Reply

Skriv en kommentar