Menu
Motion

Onsdag

Igen i dag vågende jeg lidt i fem. Jeg snørede atter løbeskoene på fødderne og smuttede ud på en lille frisk morgentur. Hvor er det dog vidunderligt at komme ud og får gang i hele kroppen, så tidligt om morgenen. I dag var jeg sågar så heldig at se to dådyr gå og græsse ganske tæt på hvor jeg løb og en enkelt hare. Jeg kunne også se, at det har regnet godt i nat, for der var et par små pytter rundt omkring.

I dag skal jeg, når jeg kører fra arbejde af, hente Christian, som har tilbragt et par dag hos mormor og morfar. Jeg vil garantere for, at de har hygget sig og han har fået nogle af sine livretter. Det er dejligt at han stadig gider at kommer derinde, om end det ikke er i mere en et par dage, for så har han ligesom fået nok. Og det synes de heldigvis er ok.

8 kommentar

 • Helle K.
  9. juli 2008 at 08:21

  Godmorgen fru Frisk – klokken 5 er det endnu ikke lykkedes mig at vågne, men jeg stod faktisk op lidt over 7 idag – og det føltes helt vildt tidligt 🙂 men jeg skal i Garnbutik med Joan, så jeg skulle igang tidligt 🙂
  Kan du have en god dag. 🙂

  Reply
 • Joan
  9. juli 2008 at 08:53

  wow det er tidligt. Jeg vågnede først lige her for lidt siden.
  Jeps, jeg skal nemlig i garnbutik idag.

  Det er skønt, at de gider være hos bedsteforældrene. Men kan også godt mærke på Andreas, at to dage er nok. Så bliver det ligesom for meget med al den forkælelse og opmærksomhed.

  Reply
 • Bambi72
  9. juli 2008 at 09:16

  Hold da op det er tidligt *ggg*
  Jeg var selv først oppe kl. 8.20 og der var det 1 time siden vækkeuret begyndte at ringe LOL

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  9. juli 2008 at 09:52

  Det går jo pragtfuld med dit morgenløb, det er så smukt derude.

  Det er pragtfuld at Christian lige vil omkring mormor og morfar. Forståelig nok, det kun lige er et par dage, der sker jo så meget i hans eget liv nu.

  God arbejdslyst

  Reply
 • Deborah
  9. juli 2008 at 12:58

  Ja det er om at låne dem, sålænge de gider. Nevøerne er også ved at nå den alder, hvor jeg skal være glad for hver gang de gider. Men forhåbentlig gider de så igen, når de bliver voksne. Det håber jeg.

  Reply
 • Catarina
  9. juli 2008 at 14:09

  Helle K.
  Klokke 7 er også tidlig. Hvor lyder det hyggeligt med en fælles shoppingtur. Jeg ønsker jeg begge en dejlig dag. 😉


  Joan
  Ja det kan jeg forstå på Helle. I må have en dejlig tur. 😀

  Ja og heldigvis forstår mine forældre det udmærket godt, så ingen sure miner der. 😉


  Bambi72
  Jeg er nok udpræget A-menneske og nyder at komme tidligt op og se dagen gry. 🙂


  Karin – Abildjyden
  Ja det er ikke så tosset, at komme tilbage til den gamle vane med, at løbe om morgenen. Jeg begyndte også kun at løbe om eftermiddagen, da jeg var nød til at træne mig selv i, at løbe på det tidspunkt og med mad i maven.

  Ja det nyder mine forældre også, også selvom det ikke er i så lang tid ad gangen. 😉


  Deborah
  Ja mine forældre ved også godt at tiden han gider tilbringe derinde ikke er så lang mere, men til gengæld nyder de den tid han gider. Og når han bliver voksen så gider han jo også igen. Det ved jeg fra mig selv. 😉

  Reply
 • Perle
  9. juli 2008 at 15:17

  Jeg er fuld af beundring. Var selv ude kl. 6 og løbe/gå og jeg synes slet ikke, at min krop kan vågne. De 21 minutter jeg var afsted var det nok kun de sidste 5 minutter der var gode :o)

  Vejret var pudsigt. Det småregnede samtidig med, at solen skinnede fint. Ikke for varmt, ikke for koldt.

  Men omvendt – jeg kom afsted 😉

  Ha’ en dejlig onsdag eftermiddag når Christian er kommet hjem.

  Reply
 • Catarina
  9. juli 2008 at 18:14

  Perle
  Jeg synes det er rigtigt sejt at du kom afsted, og dine ture må bare blive lidt længere så det ikke kun er de sidste minutter som er gode. 😉

  Jeg tænker slet ikke over om den er vågen eller ej, det hele foregår sådan lidt på autopilot. 😀

  Vejret var rigrtig løbevejr – lige tilpads.

  Reply

Skriv en kommentar