Himmelsk travlhed

9. juli 2008

Lige så meget jeg elsker blå himmel, lige så meget elsker jeg, når der er små skyer på himlen som har en rivende fart på. I dag er en af de dage, det er ikke fordi der er meget vind, men det må der være deroppe i højden for de har travlt de der skyer.

sommeervejr

Jeg vil nyde min onsdag aften, hvor vi igen alle er samlet.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Bambi72 9. juli 2008 at 19:08

  Her har der været vind i dag… Ikke vildt men det har været der og bygerne har der såmænd også været

 • Reply Catarina 9. juli 2008 at 19:27

  Bambi72
  Der har også været et per enkelte byer her, men ikke noget nævneværdigt. 🙂

 • Reply anjoe 9. juli 2008 at 20:16

  Jeg glædes over Jeres gode oplevelser 😉

 • Reply Catarina 10. juli 2008 at 05:58

  Anjoe
  Ja det er ikke altid, der skal så meget til. 😉

 • Skriv en kommentar