Himmelsk travlhed

9. juli 2008

Lige så meget jeg elsker blå himmel, lige så meget elsker jeg, når der er små skyer på himlen som har en rivende fart på. I dag er en af de dage, det er ikke fordi der er meget vind, men det må der være deroppe i højden for de har travlt de der skyer.

sommeervejr

Jeg vil nyde min onsdag aften, hvor vi igen alle er samlet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Bambi72 9. juli 2008 at 19:08

  Her har der været vind i dag… Ikke vildt men det har været der og bygerne har der såmænd også været

 • Reply Catarina 9. juli 2008 at 19:27

  Bambi72
  Der har også været et per enkelte byer her, men ikke noget nævneværdigt. 🙂

 • Reply anjoe 9. juli 2008 at 20:16

  Jeg glædes over Jeres gode oplevelser 😉

 • Reply Catarina 10. juli 2008 at 05:58

  Anjoe
  Ja det er ikke altid, der skal så meget til. 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.