Sorteret og lagt lidt logisk

Jeg har i den sidste lille uges til, brugt ret meget tid, på at få sorteret og kategoriseret mine billeder på Flikr og nu er jeg endelig færdig.

Flickr

Det er faktisk blevet ret overskueligt og jeg har nu lovet mig selv, at jeg vil sørge for at holde orden derinde. Det er nu engang lettere for mig selv og ikke mindst for alle andre at kikke med, når der er lidt system i billederne.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Sorteret og lagt lidt logisk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.