Menu
Livet

Isskrabermorgner

I morges var jeg nød til at skrabe is af bilruderne. Inde fra bilen ser det ellers ret flot ud, men som det kan ses, kan man jo ikke se ud. Sådanne isskrabermorgner begynder jeg altid at overveje og jeg ikke skulle få installeret sådan en dims som kan opvarme bilen så den er dejlig varm og indbydende at sætte sig ind i.

bilrude.jpg

3 kommentar

 • Anita
  12. november 2007 at 20:48

  Sådan en “dims” har min far. Det heldige asen!

  Reply
 • Hege
  12. november 2007 at 22:37

  Kan du minne din mann om hvorfor noen av oss velger ekteskapet som samlivsform? Før uken er omme bør du ha en motorvarmer installert i bilen din. Så starter den alltid, og motoren er varm. Men det er slett ikke nok. Du skal også ha en kupevarmer og et tidsur. Det siste får du to av slagsen til 29 kroner på IKEA, – det har jeg selv sett i dag. Så settes tidsuret på ca 1.5 timer før du skal av sted. Og følg med nå, for nå kommer det aller viktigste. Du kommer aldri til å huske, eventuelt orke, å gå ut i kulden om kvelden for å sette i kontakten. Og her også er det muligheter for din kjære å utfolde seg og sin kjærlighet.

  Hvordan jeg vet alt dette? Erfaring, min venn, – erfaring.

  Reply
 • Catarina
  13. november 2007 at 06:17

  Anita, ja an er ski et heldigt asen 🙂

  Hege, nu har jeg sagt det til manden, og fortalt om alle fordelene, så nu får vi at se om der sker noget 😆

  Reply

Skriv en kommentar