Menu
Hverdagen

Jeg vender mig nok ikke til det

..at det næsten er mørkt før jeg kommer fra arbejde. Heldigvis er det ikke mange måneder før det allerede begynder at lysne igen. Men indtil da må jeg væbne mig med tålmodighed, og det er ikke det jeg berygtet for at have mest af.

lys1.jpg

Det første jeg gør så snart jeg har taget overtøjet af er, at gå igennem hele huset med en lighter i hånden, for at tænde samtlige stearinlys. Først når det er gjort, føler jeg mig hjemme og klar til at hygge med familien.

0

5 kommentar

 • Helle
  12. november 2007 at 18:02

  Jeg ønsker dig en hyggelig aften i stearinlysenes skær. 🙂

  Reply
 • Catarina
  12. november 2007 at 18:14

  Mange tak Helle og det samme til dig 😉

  Reply
 • Pia M.
  12. november 2007 at 19:17

  Først og fremmest synes jeg nu ligesom dig, det er hyggeligt med stearinlys – men dernæst er mørket jo også en gave, da man ikke kan se, om der skulle være en smule støv hist og pist …

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  12. november 2007 at 21:17

  Jeg har det på helt samme måde. Masser af tændt lys og så kan vi holde vintermørket fra døren 🙂
  Ha´ en dejlig aften

  Reply
 • Catarina
  13. november 2007 at 06:12

  Pia M., for poker du siger noget – sådan har jeg slet ikke tænkkt før… takker 😆

  PS. Velkommen til her på siden 😉

  Valdemarsro, ja det er skønt 😉

  Reply

Skriv en kommentar