Jeg vender mig nok ikke til det

12. november 2007

..at det næsten er mørkt før jeg kommer fra arbejde. Heldigvis er det ikke mange måneder før det allerede begynder at lysne igen. Men indtil da må jeg væbne mig med tålmodighed, og det er ikke det jeg berygtet for at have mest af.

lys1.jpg

Det første jeg gør så snart jeg har taget overtøjet af er, at gå igennem hele huset med en lighter i hånden, for at tænde samtlige stearinlys. Først når det er gjort, føler jeg mig hjemme og klar til at hygge med familien.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Helle 12. november 2007 at 18:02

  Jeg ønsker dig en hyggelig aften i stearinlysenes skær. 🙂

 • Reply Catarina 12. november 2007 at 18:14

  Mange tak Helle og det samme til dig 😉

 • Reply Pia M. 12. november 2007 at 19:17

  Først og fremmest synes jeg nu ligesom dig, det er hyggeligt med stearinlys – men dernæst er mørket jo også en gave, da man ikke kan se, om der skulle være en smule støv hist og pist …

 • Reply Valdemarsro.dk 12. november 2007 at 21:17

  Jeg har det på helt samme måde. Masser af tændt lys og så kan vi holde vintermørket fra døren 🙂
  Ha´ en dejlig aften

 • Reply Catarina 13. november 2007 at 06:12

  Pia M., for poker du siger noget – sådan har jeg slet ikke tænkkt før… takker 😆

  PS. Velkommen til her på siden 😉

  Valdemarsro, ja det er skønt 😉

 • Skriv gerne en kommentar