Menu
Familieliv

Teenager glemsom

Sønnike ved morgenmaden:

Jeg skal for øvrigt have en pakke med i skole i dag, vi skal lege pakkeleg…

Jeg begynder, at bande over det lidt sene tidspunkt, at få den besked, da han afbryder og siger:

Vi fik det altså først at vide i onsdags…

Ja så er det sku da logisk, at jeg skal have det at vide tre kvarter inde skolestart.

For pkker hvor jeg håber den hjerne kommer tilbage inden for mange år. Og pakken, ja vi tømte skuffer og skabe og fik pakket lidt sammen, som både kan passe til en pige og dreng.

5 kommentar

 • Kari
  21. december 2007 at 08:50

  YES!!!!!! Så er det ikke bare min store søn der har en hjerne som en si.

  Jeg fik dog lidt længere tid. Igår aftes på skolens forældreintra (som kom op og køre igår) stod der at de (8C) var blevet enige om at de skulle lave pakkeleg og gaven måtte koste 20,-. Altså kom det ikke fra hans mund.

  Så i nat har jeg (vågnede et par gange) grublet og kom å i tanke om et krus jeg købte for nogle år siden med en gul gris. Den med lidt slik er nu i spil i klassen 🙂

  I det nye år vil jeg lave en lille gavekasse med små ting fra Tiger og Søstrene Grene så er jeg helgarderet.

  God 1. feriedag, Catarina.

  Reply
 • Perle
  21. december 2007 at 09:43

  Jeg stemmer i!!

  Jeg stod kl. 7.30 og skulle i kiosken for at købe slik.

  Der er vist mange i samme båd :o)

  God ferie.

  Reply
 • Helle K.
  21. december 2007 at 15:25

  Iaftes fik jeg at vide, at yngste da skulle have slik med i skole idag – han skulle heldigvis møde sent, så han kunne nå kiosken. Onsdag aften fandt jeg ud af, at yngste skulle have julefrokost i skolen torsdag – han skulle medbringe medisterpølse, så afsted inden Brugsen lukkede og hjem og stege – torsdag morgen kom han lige i tanke om, at han også skulle have en gave med til pakkespil – kiosken nåede vi endnu engang – hvad kan JEG lære af det? Jeg skal lære at læse sedlerne fra skolen – igen og igen en gang er ikke nok. 🙂

  Reply
 • Shabby-marianne
  22. december 2007 at 00:45

  Den historie kunne havde været min datters – jeg skulle lige hilse og sige at pigerne er altså ikke bedre…. hvordan skal det dog gå
  dem 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. december 2007 at 08:42

  Pu ha jeg var lige ved at tro, at det kun var her i hytten der var hjernesvigt 😕

  Gad vide hvordan landet ser ud om 30 år hvor de har overtaget ❓ jeg kan godt blive en kende nervøs.

  Reply

Skriv en kommentar