Herligt!

25. december 2007

For en gangs skyld, var der ingen der havde pakker deres gaver fra firmaet op i min nærhed, det var heller ikke rygtes ud over firmaet, fra andre afdelinger, hvad gave bestod af i år. Herligt!

Så for en gangs skyld, kom gaven ind under træet, uden at jeg vidste hvad det var.

firmagaven.jpg

I år bestod den af tre ting, alle fra Stelton, en “Super Charger“, et vækkeur og en brødpose. Brødposen er super, men super chargeren og vækkeuret bliver nok byttet til noget andet. Vores firma køber nemlig altid julegaverne i Inspiration og de har altid et byttemærke på.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

  • Reply Pia 25. december 2007 at 17:16

    Hold da fest nogle fine gaver at få, og så med mulighed for at bytte hvis man har eller bare ønsker noget andet. Kan godt se en af fordelene ved IKKE at være offentligt ansat, sikkert bare en af mange:)

  • Reply Catarina 25. december 2007 at 17:42

    Firmaet har nu aldrig været fedtet med gaverne og de er for det meste noget jeg kan bruge. Vi får jo også sommergave. Der er nok fordele og ulæmper begge steder.

  • Reply Catarina » Blog Archive » Ingen stress 6. januar 2008 at 14:30

    […] i Rosengårdscentret var begrundet med, at jeg jo skulle have byttet to af de tre gaver, jeg fik i julegave af mit […]

  • Skriv en kommentar