Menu
Familieliv

Sidste maskine

sne.jpg..er sat over, så om en lille times tid er der kun strygetøjet tilbage fra ferien. Det er vel egentlig også ved at være på tide, da ferien er forbi for denne omgang, i morgen starter arbejdsdagen atter. Det har nu været dejligt, sådan med 17 dages fri.

Sneen fra i aftes er ved at være regnet væk, det havde ikke gjort mig noget at der var kommet et ordentligt læsfuld. Landskabet er nu meget kønnere og lydene mere dæmpede, med en snedyne på.

Godmorgen derude 😉

 

9 kommentar

 • Frederikke
  6. januar 2008 at 08:46

  Og produktiv godmorgen til dig 🙂

  Reply
 • Catarina
  6. januar 2008 at 08:53

  Tak skal du have Frederikke og velkommen til siden har 😉

  Reply
 • Trusru
  6. januar 2008 at 08:53

  Ja, det var vist den omgang sne for denne gang… Det er lidt trist at kigge på sjap.. Men på den anden side, sjap eller sort sne… 🙂 Nej, det kunne nu havde været sjovt at kælke lidt.. Øv

  Reply
 • Catarina
  6. januar 2008 at 08:59

  Jeg kan kun give dig ret Trusru, en god kælketur kunne nu havet været sjovt 😎 Velkommen til dig her på siden 🙂

  Reply
 • Stine
  6. januar 2008 at 13:35

  Det lyder som en fantastisk ferie I har haft – det er så skønt når man er ved at være igennem vasketøjskurvene bagefter.

  Jeg elsker sne, bare ikke når jeg skal ud at køre. Eftersom jeg har en meget lang arbejdsdag i morgen gør det mig nu ikke noget at vejene igen er farbare, specielt fordi kæresten min har ferie i den kommende uge…

  Reply
 • Catarina
  6. januar 2008 at 14:35

  Det kan du tro det var Stine. Jeg har ikke så meget imod at køre i sne, synes faktisk det er lidt sjovt 😉 Det bedste for aller er selvfølgelig ingen sne eller is på vejene, så sker der ikke så mange ulykker 🙂

  Reply
 • Stine
  6. januar 2008 at 14:49

  Jeg kørte galt for snart 3 år siden, islag på motorvejen og en sidevind fik bilen i slinger. Jeg torpederede autoværnet i begge sider af motorvejen og bilen blev totaltskadet. Vi kom heldigvis ikke til skade, men det er derfor jeg ikke er så vild med is og sne når jeg skal køre bil 😉

  Reply
 • Catarina
  6. januar 2008 at 14:52

  Puha det var ski da godt I ikke kom noget til, for søren dan en grim oplevelse – så kan jeg godt forstå at du helst vil have tørre veje. Jeg krydser finger for godt vejr i morgen 🙂

  Reply
 • Stine
  6. januar 2008 at 14:56

  Tak skal du have. Iset på vejen der var skyld i min hjernerystelse i fredags er heldigvis væk (her går det godt 😉 ) så jeg er fuld af fortrøstning. Ellers står jeg hellere op mange timer før og snegler mig afsted!

  Reply

Skriv en kommentar