Menu
Livet

Ingen stress

Det var det rene svir at bevæge sig ud i Rosengårdscentret i dag. Der var nærmest ingen mennesker derude, kun en 20-25 personer på gangene, ad gangen, dem af jer der har været der, ved hvor lange gangene er, så en 20-25 persnoner på det arial er ikke meget. Mit besøg i Rosengårdscentret var begrundet med, at jeg jo skulle have byttet to af de tre gaver, jeg fik i julegave af mit arbejde.

Jeg havde på forhånd gjort mig nogle tanker om hvad jeg ville have i stedet for “super chargeren” og “vækkeuret”. Jeg ville simpelthen have to af de små brødposer fra Stelton og et Piet Hein Anti-stress æg.

gaver.jpg

Jeg fik begge dele og da der ydermere var 25 kroner til overs, røg de i bøtten til Kræftens Bekæmpelse, som stod på skranken.

6 kommentar

 • Stine
  6. januar 2008 at 14:42

  Rosengårdscentret er enormt, det lyder helt vildt at der var så få mennesker. Men dejligt. Godt du fik det du var på jagt efter 🙂

  Reply
 • Catarina
  6. januar 2008 at 15:01

  Jeg tror det er fordi de har reklameret med det og det står heller ikke på deres hjemmeside, men dejligt var det i hvert tilfælde 😉

  Reply
 • Joan
  6. januar 2008 at 15:31

  Åhh det er alt for længe siden, jeg har været i Rosengårdscentret.

  Skønt at kunne gå nogenlunde for sig selv og ikke skulle mase sig gennem store menneskemængder.

  Jeg har også to stelton brødposer. En stor og en lille. Er SÅ glad for dem….

  Reply
 • Catarina
  6. januar 2008 at 15:48

  #Joan, jeg beholdte også den store brødpose som var i julegaven og det var den som inspirerede mig til de to små 😉 er allerede glad for dem.

  Reply
 • Pia
  6. januar 2008 at 16:44

  Du ér sgu et fantastisk menneske Catarina, slut:)

  Reply
 • Perle
  6. januar 2008 at 17:14

  Hvem der bare havde byttemærke på julegaven fra firmaet (ja, jeg ved at det lyder utaknemmeligt). Vi har fået en Eric Bagger termokande og jeg synes altså bare ikke om den. Den vil aldrig blive brugt.

  Fine gaver du har valgt 🙂

  Reply

Skriv en kommentar