Brug hornet

6. januar 2008

..skulle man næsten tro at Egypterne har fået ind med modermælken, for uanset i hvilken situation de befandt sig i så blev hornet brugt flittigt. Når de kørte bag en som ikke flyttede sig hurtigt nok, midt under en overhaling og som hilsen.

Det sjove er at, på mange gader sås dette skilt og for mig at se, er det et skilt der signalere “horn forbudt” eller er jeg helt galt på den ❓

egypten7

Selv om vi som familie gik 10 meter fra vejen, kunne taxachaufførne, finde på at dytte og stoppe op for at hører om vi skulle have en taxa, det var faktisk ret irreterende. Drengene var begyndt at udtænke planer for hvordan man kunne få dem til at stoppe. Den ene plan gik ud på at de ville gå helt ude ved vejen og når de så dyttede, ville de vinke til dem – hvorefter chaufføren ville tro at de skulle med, men det ville bar fortsætte med at gå og så gentage vinkeriet for hvert dyt :mrgreen:
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Valdemarsro.dk 6. januar 2008 at 21:05

  He he 😆

  Det er nu egentlig rart at vi ikke har tradition for den samme brug af hornet i Danmark. Så tror jeg virkelig jeg ville få forhøjet blodtryk af at kører gennem København hver dag 😀

 • Reply margrethe 6. januar 2008 at 22:53

  Vi havde en dejlig ferie i Egypten for nogle år siden, men kors hvor blev jeg lidt træt af egypternes pågående facon – vi er jo slet ikke vant til at blive passet op i gader og stræder, man kunne ikke gå i fred 🙂 det ligger så langt fra vores tilgang til turister her i DK –

 • Reply Trusru 7. januar 2008 at 11:15

  Ja, det er skægt i udlandet.. de dytter godt nok meget det er sikkert.. Men ok, når jeg kører inde i København så kan jeg godt opleve lidt af samme stemning.. Dyyyyt… Her kommer jeg, flyt jer.. jeg skal frem.. jeg har travlt oser det af herhjemme.. I udlandet er det mere sådan en kortvarig dyt for at sige her er jeg, og der er som regel ingen sure miner bagefter.. Det er en naturlig del af at køre bil derude i den store verden.. 🙂 Fedt skilt i øvrigt..

 • Reply Catarina 7. januar 2008 at 14:16

  Ja det er markant anderledes – men det er det jo mange steder 😀 Men det er rigtigt, de er ikke sure over dytteriet, det er jo så naturligt for dem. :red:

 • Skriv gerne en kommentar