Menu
Hverdagen

Slut

..er det med ferien, hverdagen starter nu og arbejdet kalder. Jeg er klar men det er ikke lysten der river værket i dag, det bliver det først i morgen, når jeg lige er kommet op i omdrejninger igen og har været igennem min indbakke, jeg er den der er smuttet, tjuhej og god mandag derude. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

 • Soltoften
  7. januar 2008 at 07:17

  Det er altid svært at komme igang efter en ferie, synes jeg. Uanset længden på ferien. Vil ønske dig rigtig god arbejdslyst 🙂

  Reply
 • Perle
  7. januar 2008 at 08:40

  Tjuhej og god arbejdslyst selv 🙂 Start nu blidt op, man skal jo nødig blive træt den første dag 😉

  Reply
 • Helle K.
  7. januar 2008 at 08:49

  God arbejdslyst. Jeg synes også, at det er svært at komme igang idag – håndværkeren skulle også afsted, men det klarede han heldigvis selv kl. 6.30 – ungerne kunne sove til kl. 7. Nu sidder jeg og overvejer, om jeg skal lure lidt – jeg har kun sovet 4 timer i nat, så det kan komme til at knibe senere på dagen…

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  7. januar 2008 at 12:35

  Ja den første arbejdsdag, der skal man lige i gang igen.
  Jeg håber du får en rigtig dejlig dag

  Reply
 • Catarina
  7. januar 2008 at 14:13

  #Soltoften, tak skal du have – det var egentlig ikke så slemt. 😉

  #Perle, takker, det har so fare kørt i olie. 😀

  #Helle K:, tak for det 🙂 Det kan jeg da godt forstå, med kun 4 timers søvn.

  #Valdesmarsro.dk, tak den er faktisk ret ok. 😛

  Reply
 • Joan
  7. januar 2008 at 18:54

  puha ja, første arbejdsdag var hård…

  Reply
 • Catarina
  7. januar 2008 at 18:57

  #Joan, ja det er rart nu at være hjemme 🙂

  Reply

Skriv en kommentar