Menu
Livet

Slut

..er det med ferien, hverdagen starter nu og arbejdet kalder. Jeg er klar men det er ikke lysten der river værket i dag, det bliver det først i morgen, når jeg lige er kommet op i omdrejninger igen og har været igennem min indbakke, jeg er den der er smuttet, tjuhej og god mandag derude. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Soltoften
  7. januar 2008 at 07:17

  Det er altid svært at komme igang efter en ferie, synes jeg. Uanset længden på ferien. Vil ønske dig rigtig god arbejdslyst 🙂

  Reply
 • Perle
  7. januar 2008 at 08:40

  Tjuhej og god arbejdslyst selv 🙂 Start nu blidt op, man skal jo nødig blive træt den første dag 😉

  Reply
 • Helle K.
  7. januar 2008 at 08:49

  God arbejdslyst. Jeg synes også, at det er svært at komme igang idag – håndværkeren skulle også afsted, men det klarede han heldigvis selv kl. 6.30 – ungerne kunne sove til kl. 7. Nu sidder jeg og overvejer, om jeg skal lure lidt – jeg har kun sovet 4 timer i nat, så det kan komme til at knibe senere på dagen…

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  7. januar 2008 at 12:35

  Ja den første arbejdsdag, der skal man lige i gang igen.
  Jeg håber du får en rigtig dejlig dag

  Reply
 • Catarina
  7. januar 2008 at 14:13

  #Soltoften, tak skal du have – det var egentlig ikke så slemt. 😉

  #Perle, takker, det har so fare kørt i olie. 😀

  #Helle K:, tak for det 🙂 Det kan jeg da godt forstå, med kun 4 timers søvn.

  #Valdesmarsro.dk, tak den er faktisk ret ok. 😛

  Reply
 • Joan
  7. januar 2008 at 18:54

  puha ja, første arbejdsdag var hård…

  Reply
 • Catarina
  7. januar 2008 at 18:57

  #Joan, ja det er rart nu at være hjemme 🙂

  Reply

Skriv en kommentar