Menu
Livet

Jeg er forelsket

..i min nye dagcreme fra Ole Henriksen. Den er dejlig let at påfører og ligger sig ikke som en hinde på huden. Jeg kan faktisk se og mærke forskel fra for 14 dage siden, hvor jeg begyndte at bruge den, og til nu, ret imponerende. En af mine kollegaer spurgte faktisk hvad jeg havde gjort ved min hud, da den “på en eller anden måde strålede”. Strålet har min hud ski ikke gjort siden jeg var en purung pige. Så et eller andet gør den ved mig. 

herbal_day_creme.jpg

Det fandens ved det er bare, at sådan en lille creme med 50 g. koster kassen, men det er der ikke noget at gør ved, for jeg tror jeg har fundet min dagcreme, det var vel også på tide, at jeg fandt den.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

15 kommentar

 • judith
  11. januar 2008 at 14:42

  Da jeg var inde hos min datter i juledagene brugte jeg af hendes dagcreme men om det var den samme kan jeg ikke huske. Men den var ret god og passede fint til min hud. Ole Henriksens produkter er ret gode men koster kassen, det har du ret i:-)

  Reply
 • Perle
  11. januar 2008 at 15:08

  Ole H er HUD-GUD :o) Har selv min 3. krukke og er rigtig glad for den. Tror bare jeg skal have en anden dagcreme, så der er lidt at skifte i mellem.

  Surt det er så dyrt.

  Reply
 • Ella
  11. januar 2008 at 15:31

  Tak for inspirationen til et fødselsdagsgaveønske. Jeg er smækallergisk for parfumer. Er den tilsat noget duft, ud over den naturlige?

  Hvad er prisen på den?

  Reply
 • Therese
  11. januar 2008 at 15:37

  Jeg har den også. Den er rigtig dejlig synes jeg 🙂

  Reply
 • Deborah
  11. januar 2008 at 15:38

  Ella – Der står her på Charlotte Bircows site, at den ikke irriterer selv den mest følsomme hud, og hans produkter er også kendt for ingen perfume. Der kan du også se prisen 425,- kr.!!!!! Det står min pengepung ikke mål til, men jeg har godt hørt, det skulle være godt!

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2008 at 16:31

  #Judith, jeg havde jo hørt om at de var gode, men havde alligevel ikke regnet med at den var god 😉

  #Perle, ja det er altid rart med nogen at skifte imellem.

  #Ella, velbekomme 🙂 resten kan du se under Deborahs kommentar.

  #Therese, ja det kunne jeg forstå på din mor 🙂 vi er åbenbart helt enige:lol:

  #Deborah, tak for linket, havde dog set det, produkterne kan også købes i enkelte Matas forretninger og sikkert til samme pris. :red:

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2008 at 16:34

  Jeg vil nok hellere betale lidt ekstra, for noget godt til min hud, jeg har trods alt kun den ene hud, og den skal forhåbentlig holde i mange år endnu. Derud over er den faktisk også ret drøj.

  Nu kommer den så også lige på min ønskeseddel, det kan jo aldrig skade. 😆

  Reply
 • Deborah
  11. januar 2008 at 16:41

  Jeg vil da også gerne betale for noget godt, og jeg har så fundet “min creme” som jeg også synes er vildt god, og det er sgu dyrt nok synes jeg. Men over 400,- kr. det er altså for dyrt for min pengepung.

  Reply
 • Therese
  11. januar 2008 at 18:22

  Jeg vil lige til Ella sige, at hun skal få en tester først. For helt naturligt er det ikke. Der er en masse parabener i, og de parfumer og olier der er brugt kan sagtens være allergifremkaldende.

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2008 at 19:38

  #Therese, tak for oplysningen – det var jeg ikke klar over 🙂

  Reply
 • Pia
  11. januar 2008 at 23:06

  Jamen altså, hvis ikke jeg vidste bedre, så havde jeg friet til den Ole for længe siden, hans produkter er jo lige så fantastiske som manden selv:)

  Reply
 • Catarina
  12. januar 2008 at 07:41

  #Pia, det skulle du have gjort, for så kunne det være at jeg kunne have tiltusket mig lidt rabatter 😆

  Nej spøg til side, jeg har så først lige fundet ud af det – men “so fare” kan jeg kun give dig fuldstændig ret.

  Reply
 • Pia
  12. januar 2008 at 09:48

  Du havde fået det hele forærende, det lover jeg dig:)

  Reply
 • Pigen
  12. januar 2008 at 13:58

  Nu kan jeg slet ikke huske, hvordan man laver “pæne” links, men her: http://www.hqhair.com/code/features.asp?PageId=529
  kan man i hvert fald få Ole Henriksen produkter. Tror nok, at det er en del billigere end danske priser, men jeg kan ikke lige finde præcist den creme du viser.
  De mærker vi plejer at købe, kan man i hvert fald spare en del ved at købe online – og hvis man bare har testet produkterne på forhånd er det jo altid dejligt at spare nogle kroner 🙂

  Reply
 • Catarina
  12. januar 2008 at 15:38

  #Pia, uhhh sikke en plan 😆

  #Pigen, tusinde tak for linket om det er pænt eller ej det er jeg ligeglad med :lol:, men ja der er omkring 15-20% at spare, der er ikke noget bedre end at spare lidt kroner 😉

  Reply

Skriv en kommentar