Motivation

11. januar 2008

Den 28. marts, skal jeg et smut til KBH. Jeg har fået lov til at deltage i nedenstående inspirationsdag. Det lyder helt vild spændende og jeg glæder mig. Jeg skal dog ikke alene af sted, da Lis, en kollega her fra afdelingen, skal med. Det er nu også meget hyggeligere at være to, så har man ligesom én, at dele oplevelsen med.

motivationskursus.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Helle K. 11. januar 2008 at 10:28

  Det lyder da helt vildt spændende! Det er så dejligt at blive inspireret…

 • Reply Catarina 11. januar 2008 at 11:24

  #Helle K., Ja jeg glæder mig også 😉

 • Reply Stine 11. januar 2008 at 11:35

  Det er sådan en temadag som alle burde komme afsted på. Det lyder rigtig spændende, får vi et referat når du er hjemme igen?

 • Reply Joan 11. januar 2008 at 12:00

  wow det lyder spændende. Glæder mig til at høre om det. Laaaaang referat 🙂

 • Reply Catarina 11. januar 2008 at 16:17

  #Stine og Joan, der skal nok komme et fyldsgørende referat 😆

 • Reply Pia 13. januar 2008 at 00:45

  Og har du tid i overskud ved du hvor du endelig skal lade et kald komme, så skal jeg fortælle dig hvor i livet jeg befinder mig på det tidspunkt:)

 • Reply Catarina 13. januar 2008 at 09:03

  #Pia, det vil jeg da prøve af finde ud af, det kunne være hyggeligt 😉

 • Skriv gerne en kommentar