Gider jeg?

12. januar 2008

..egentlig ikke, men der trænger, trænger til at blive gjort rent. Det er lige før jeg vil betegne det vi lever i, som en svinesti. Der er ikke blevet gjort ordentligt rent siden weekenden op til jul, fuck det er længe siden.

Jeg må hellere sluge den sidste mundfuld kaffe, og så komme i gang.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply anette 12. januar 2008 at 09:41

  Jeg skal også ha’ gang i kost og spand og støvsuger herhjemme i dag, da vi skal holde fødselsdag.

  God arbejdslyst og god weekend 🙂

 • Reply Pia 12. januar 2008 at 09:49

  Føj for pokker, så er vi to:( Men det hjælper altså lidt på kedeligheden når man samtidig hører mads og monopolet, det gør det altså:)

 • Reply Helle K. 12. januar 2008 at 10:19

  Jeg springer over idag 🙂 God arbejdslyst til dig, som har været i gang længe – jeg er lige stået op 😉

 • Reply Catarina 12. januar 2008 at 16:00

  #Anette, god arbejdslyst og tillykke med fødselsdagen til den er har fødselsdag 😉

  #Pia, her står radioen også på P3 fra 9-12 om lørdagen, og ja det hjælper.

  #Helle K., godmorgen, bare det var mig der kunne det 🙂

 • Skriv gerne en kommentar