Gider jeg?

12. januar 2008

..egentlig ikke, men der trænger, trænger til at blive gjort rent. Det er lige før jeg vil betegne det vi lever i, som en svinesti. Der er ikke blevet gjort ordentligt rent siden weekenden op til jul, fuck det er længe siden.

Jeg må hellere sluge den sidste mundfuld kaffe, og så komme i gang.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply anette 12. januar 2008 at 09:41

  Jeg skal også ha’ gang i kost og spand og støvsuger herhjemme i dag, da vi skal holde fødselsdag.

  God arbejdslyst og god weekend 🙂

 • Reply Pia 12. januar 2008 at 09:49

  Føj for pokker, så er vi to:( Men det hjælper altså lidt på kedeligheden når man samtidig hører mads og monopolet, det gør det altså:)

 • Reply Helle K. 12. januar 2008 at 10:19

  Jeg springer over idag 🙂 God arbejdslyst til dig, som har været i gang længe – jeg er lige stået op 😉

 • Reply Catarina 12. januar 2008 at 16:00

  #Anette, god arbejdslyst og tillykke med fødselsdagen til den er har fødselsdag 😉

  #Pia, her står radioen også på P3 fra 9-12 om lørdagen, og ja det hjælper.

  #Helle K., godmorgen, bare det var mig der kunne det 🙂

 • Leave a Reply