Py ha

12. januar 2008

Så blev jeg da lang om længe færdig med rengøringen. Kender I det at lige midt i det hele så skinner sole og man kan lige pludselig se at vinduerne ikke er til at se ud af. Jeg havde ikke regnet med at jeg også skulle vaske vinduer i dag, men med den udsigt – ja så blev jeg altså nød til det, både inde og ude. Selvfølge forsvandt solen og blev erstattet af regn, da jeg var ved at lægge sidste hånd på vinduerne, så nyde resultatet, det skulle jeg åbenbart ikke, ikke i dag, måske i morgen.

Selv min korpus er blevet rengjort, så nu kan jeg også holde ud, at være i selskab med mig selv.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pia 12. januar 2008 at 18:11

    Og med ét er livet så meget lettere, bare tanken om at det ér gjort er en nydelse i sig selv:)

  • Reply Helle K. 12. januar 2008 at 18:41

    De fleste af mine vinduer er på 1. og 2. sal, så jeg må have håndværkeren op på en stige – og det er ikke altid lige let 😉 Han ved det ikke, men snart …

  • Leave a Reply