Humus

12. januar 2008

I går aften satte jeg kikærter i blød, da jeg til i dags mad ville have humus. Det godt ved humus, er at det passer til næsten alle retter. Vi synes at humus er dejligt til mange af de mange grønne salater vi spiser. Vi er ikke meget for dressinger, men kan godt lide balsamico og humus i stedet for. 

Hvis du også vil lave lidt humus, får du lige opskriften her. 

Ingredienser:
3dl. kikærter
5 fed hvidløg (kan også gøres med mindre)
citron
oliven olie (jeg bruger også oliven olie med citron)
salt

Fremgangsmåde:
Sæt kikærterne i blød i ca. 10 timer i rigeligt vand.
Kog dem med salt i 40 min. Blend dem sammen med de resterende ingredienser. Smag dig frem til du synes den smager som du kan lide den.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

  • Reply Therese 12. januar 2008 at 17:05

    Humus er en skøn spise. Jeg har altid et par dåser øko kikærter i skabet. De kan bare blendes med stavblender, sammen med olie, hvidløg, citron og tahini. Lækkert. Måske jeg skulle lave en portion til kyllingen i aften! Mums og velbekomme til jer!

  • Reply Catarina 12. januar 2008 at 17:27

    #Therese, tak og i lige måde. Jeg ved godt at man bruger tahini, men jeg glemmer altd at få det købt og nu har vi undvært i nogle år, så det går nok 🙂

    Det er med dåser , er nu en meget god ide, takfor den 😉

  • Reply Therese 12. januar 2008 at 17:35

    Velbekomme 🙂 Og tahini kan sagtens undværes!!!

  • Reply Helle K. 12. januar 2008 at 18:39

    Jeg æææælsker humus og har også en dåse kikærter i skabet, måske imorgen. God lørdag aften.

  • Reply Anita 12. januar 2008 at 19:08

    Uhh, jeg ELSKER humus, så jeg takker pænt for opskriften 🙂

  • Reply Catarina 12. januar 2008 at 22:04

    #Helle K. det synes jeg – også en god lørdag til dig 😀

    #Anita, velbekom og velbekomme 😉

  • Reply Pia 15. november 2008 at 23:07

    Uhmmm, det er alt for længe siden jeg har tømt skålen for hummus, måske jeg snart sku:)

  • Reply Catarina 16. november 2008 at 08:51

    Pia
    Husk at dele, for ellers kan det være at du ikke er til at være i stue med. 😆

  • Reply Vegetar 17. september 2010 at 07:58

    […] kogebog frem og besluttede at vi skal have Ungarsk Gryde med lidt salat til samt orange linser, humus og […]

  • Reply Beverley Susan Christiansen 21. januar 2011 at 17:09

    That receipe you are using with Humas. Has been used in South Africa, At least 20 years or more. But i must say very good.

  • Skriv en kommentar