Menu
Familieliv

Konfirmationens forberedelse

Så er de indledende øvelser gået i gang. I dag havde jeg bedt sønnike om at være hjemme når jeg kom fra arbejde, så vi kunne kører ind til restauranten og lige få tjekket om alt var noteret rigtigt ned, på den rigtige dag.

Sønnike kom nærmest væltende ind af døren samtidig med mig, så på med støvlerne igen og ned i bilen. Da vi ankom, havde de lige åbnet restauranten og vi fik en hyggelig snak og aftalte at vi i midten af marts skulle snakke sammen igen om det endelige antal og tidspunkt.

Hvordan indbydelsen skal se ud, er vi også blevet enige om, så nu skal jeg bare lige have lavet den og så sendt den til tryk. Så nu mangler jeg bare lige alt det andet, men mon ikke jeg når det – jeg tror det!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Pia
  17. januar 2008 at 05:53

  Selvfølgelig gør du det, sådan er det jo at være mor, ik?:)

  Reply
 • Catarina
  17. januar 2008 at 06:10

  #Pia, jeps vi når det altid 😆

  Reply
 • Perle
  17. januar 2008 at 06:46

  Husker det som var det i går. Selvfølgelig når du det hele og I får en skøn dag 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. januar 2008 at 06:59

  #Perle, jeg ved det og jeg giver dig ret – vi får en skøn dag 😉

  Reply
 • Perle
  19. januar 2008 at 12:06

  Hvor holder I egentlig festen henne?

  Reply

Skriv en kommentar