Konfirmationens forberedelse

16. januar 2008

Så er de indledende øvelser gået i gang. I dag havde jeg bedt sønnike om at være hjemme når jeg kom fra arbejde, så vi kunne kører ind til restauranten og lige få tjekket om alt var noteret rigtigt ned, på den rigtige dag.

Sønnike kom nærmest væltende ind af døren samtidig med mig, så på med støvlerne igen og ned i bilen. Da vi ankom, havde de lige åbnet restauranten og vi fik en hyggelig snak og aftalte at vi i midten af marts skulle snakke sammen igen om det endelige antal og tidspunkt.

Hvordan indbydelsen skal se ud, er vi også blevet enige om, så nu skal jeg bare lige have lavet den og så sendt den til tryk. Så nu mangler jeg bare lige alt det andet, men mon ikke jeg når det – jeg tror det!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Pia 17. januar 2008 at 05:53

  Selvfølgelig gør du det, sådan er det jo at være mor, ik?:)

 • Reply Catarina 17. januar 2008 at 06:10

  #Pia, jeps vi når det altid 😆

 • Reply Perle 17. januar 2008 at 06:46

  Husker det som var det i går. Selvfølgelig når du det hele og I får en skøn dag 🙂

 • Reply Catarina 17. januar 2008 at 06:59

  #Perle, jeg ved det og jeg giver dig ret – vi får en skøn dag 😉

 • Reply Perle 19. januar 2008 at 12:06

  Hvor holder I egentlig festen henne?

 • Skriv en kommentar