Menu
Livet

Amalgam til plast

Så er jeg snart ved at være ved vejs ende. I dag bliver nok en, måske to, plomber skiftet ud med plast, så hvis alt går efter planen, så er der kun to gange igen og jeg er sølvplombefri. Fedt!

Kan I have en god dag derude 🙂

7 kommentar

 • Anita
  17. januar 2008 at 07:25

  Jeg ville ønske jeg havde råd til skidtet dér, men det har jeg ikke, så jeg lever videre med en blanding af begge dele 😀

  God dag til dig også.

  Reply
 • Stine
  17. januar 2008 at 10:38

  Jeg har heldigvis kun 2 huller, men de er også blevet skiftet til plast. De skulle alligevel skiftes og min tandlæge ville helst kun skifte til plast, det passede mig glimrende 🙂 Pøj pøj med tandlægebesøget!

  Reply
 • Catarina
  17. januar 2008 at 12:24

  #Anita, ja her tog jeg tyren ved hornene og fik et tilbud fra tandlægen på hele munden. Det er ikke helt billigt, men det fedt at få lavet, så én gang om måneden er jeg af sted. :red:

  #Stine, to er ikke så mange, jeg er af den årgang hvor vi konstant havde huller når vi kom til tandlæge. Siden jeg er blevet “voksen”, har jeg ikke haft huller 😀

  Reply
 • margrethe
  17. januar 2008 at 16:51

  Uha, jeg har jo munden fuld af amalgaman – som skal skiftes ud med tiden (der er to som er klar), men da jeg har gang større projekter med tænder lige pt. må jeg hellere vente et øjeblik med udskiftning af dem.

  Reply
 • Catarina
  17. januar 2008 at 17:32

  #Margrethe, ja man er nød til at tage tingende i et tempo så ens pengepung også kan følge med 😉

  Reply
 • Hege
  18. januar 2008 at 20:42

  Er det ikke deilig? Jeg er fra prefluortiden og hadde munnen full av amalgam. For tyve år siden ville ingen kunne innbille meg at jeg en gang skulle kunne smile hvitt igjen. Men det kan jeg. Jeg har ikke skiftet dem ut før det var nødvendig, det hadde jeg ikke penger til, men for to år siden gikk den siste. Nå kan jeg le med hodet bakover. Herlig!

  Reply
 • Catarina
  19. januar 2008 at 08:49

  #Hege, du kan tro det er herligt. Jeg havde også en del plomber og har i mange år været træt af det og spurgte så min tandlæge hvad det ville koste at få ordnet dem alle og der fik jeg et ok tilbud og er nu snart færdig. Jeg har fået ordnet 1-2 tænder pr. gang.

  Reply

Skriv en kommentar