Konfirmand 08

30. januar 2008

Nogle af butikkerne i Rosengårdscentret holdt i dag ekstra åben og havde lavet et modeshow så de kommende konfirmander kunne se lidt af det tøj der er oppe i tiden lig nu. Det var faktisk ret hyggeligt og vi der havde købt en billet til 10 kr. fik også lidt canapeer, så både smagte børn og voksne.

08.jpg

Efter showet havde de deltagende butikker ekstraordinært åbent og vi fik faktisk også købt en jakke og en T-shirt, men sønnike ved er ret sikker på hvad han ellers skal have, men vil bare lige tænke en ekstra gang. Så jeg regner med at vi tager ud og får det sidste på lørdag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar