Konfirmand 08

30. januar 2008

Nogle af butikkerne i Rosengårdscentret holdt i dag ekstra åben og havde lavet et modeshow så de kommende konfirmander kunne se lidt af det tøj der er oppe i tiden lig nu. Det var faktisk ret hyggeligt og vi der havde købt en billet til 10 kr. fik også lidt canapeer, så både smagte børn og voksne.

08.jpg

Efter showet havde de deltagende butikker ekstraordinært åbent og vi fik faktisk også købt en jakke og en T-shirt, men sønnike ved er ret sikker på hvad han ellers skal have, men vil bare lige tænke en ekstra gang. Så jeg regner med at vi tager ud og får det sidste på lørdag.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar