Menu
Motion

Ikke mindre end pragtfuldt

..var vejret her til aften. Da jeg kom hjem sad Søren og jeg lige og fik et krus god kaffe og sludrede om dagen. Det gør vi altid når vi kommer hjem. Jeg kunne dog mærke at arbejdsdagen, (som også i dag startede på en hvis herre fik sko på), helt havde forladt kroppen, men sad og “gnavede” med det jeg stadig er bagud med.

mig1.jpg
~Fiks ser man jo ikke ud, men det er nødvendigt.
Det eneste der kunne få travlhedsgnaveren ud af kroppen, var en løbetur. Vejret har hele dage set ret trist ud, men for pokker da hvor var det dejligt derude. Næsten ingen vind og ku lidt småregn. Nu efter et bad er jeg meget mere afslappet og kan sidde og nyde ilden i brændeovnen. Livet er pragtfuldt, ganske enkelt!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Joan
  29. januar 2008 at 19:18

  Dejlig “tradition” i har.. med lige at nyde en kop kaffe og en snak når i kommer hjem.

  Ja, der er mildt og skønt udenfor idag. Jeg ville også rigtig gerne ud, men har valgt at høre efter alle de “kloge” og tage et par dages pause…

  Reply
 • Perle
  29. januar 2008 at 19:20

  Rigtig fedt løbevejr, også været ude her til aften (har skrevet lidt selv). Du er lige så “smuk” i din påklædning som mig ;o)

  Reply
 • Catarina
  29. januar 2008 at 19:27

  #Joan
  Fornuftigt at du holder en lille pause, så du ikke får gjort “skaden” endnu værre. 😉

  #Perle
  Ja vi ser ski godt ude derude på landevejene. 😆

  Reply
 • Soltoften
  30. januar 2008 at 20:30

  Ha…og her gik jeg og troede, at jeg var den eneste, der lignede et forladt telt efter Roskilde festival – dejligt at vide, jeg ikke er ene i den båd 😀

  Har også været ude i dag…holder stadig planen om mindst én gang om ugen men helst 2. Og er helt enig i både dine kommentarer om vejret, om hvad sådan en løbetur gør ved en, og i at livet er pragtfuldt!

  Sender tanker og knus i retning mod brændeovnen 😉

  Reply
 • Catarina
  30. januar 2008 at 20:44

  #Soltoften
  Næ du, vi er rigtig mange der ligner et forladt telt efter Roskilde festivalen 😆

  Jeg har ikke været ude i dag, da sønnike og jeg var ude og se på konfirmantionstøj, men jeg regner helt bestemt med at jeg skal ud i morgen 😉

  Reply

Skriv en kommentar