Menu
Livet / Motion

Livet er sku da fantastisk

Søndagen er her startet med den første maskine med sengetøj, derefter lidt nyhedslæsning så kom turen til bagning af havregrynsboller, da de var kommet ud af ovnen og den næste vask var sat over, var det tid til morgenmad. Jeg snuppede kun en light smoothie tilsat en håndfuld økologiske havregryn og så var det ellers på med løbeskoene. Bollerne måtte for mit vedkommende vente til jeg kom hjem.

skoogvest

Sikke en dejlig tur det var. Solen kom frem og jeg nåede også at løbe i en enkelt lille byge. Tænk hvor effektiv jeg har været i dag og så er dagen ikke engang omme endnu. Jeg kan nogle gange undres over hvor meget ekstra energi en god lang løbetur kan give. Mange tror, at man bliver vildt træt, men motion gør lige det modsatte. For mig giver det fornyet energi og når jeg så også kan se, og i særdeleshed mærke på min krop, at den ikke forfalder, men stadig ser godt ud og ikke svigter mig når det gælder, ja så fortsætter jeg. Jeg kan kun sige; livet er sku da fantastisk, men du skal også passer på det. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Leif
  24. februar 2009 at 07:32

  Jeg er så enig med dig, Catarina – motion giver masser af god energi 🙂

  Reply
 • Catarina
  24. februar 2009 at 19:09

  Leif
  Jeg kan ikke undvære min mortion, den er en del af mig. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar