Menu
Dagligdagen / Motion

Så blev det lige til 3

Dagen har været super duper. Sønnike var oppe til SO1 prøven og det gik rigtigt godt. Mens han svedet inde hos censor, nåede jeg både i Ikea og fik rammen til billedet fra i sommer og forbi boghandleren, hvor jeg fandt en enkelt bog, som jeg tror Søren skal have som ekstra gave, inden jeg igen skulle hente ham. Derefter gik det bare hjemad hvor den stod på lidt hygge inden jeg smuttede afsted til 3×1 times spinning. I dag var det dog ikke så hårdt, da den 1. time var en spin2 (elite) 2. time bar en basis (begynder/øvet) og 3. time var en spin1 (øvet/elite). Det er ikke mange gange der er tid til spinning i denne uge, så det er med at benytte sig af at der var plads i dag. 🙂

Jeg nåede dog ikke de brændte mandler, men dem kan jeg nå i morgen. Tror jeg. 🙂

8 kommentar

  • Catarina
    20. december 2010 at 21:36