Så blev det lige til 3

20. december 2010

Dagen har været super duper. Sønnike var oppe til SO1 prøven og det gik rigtigt godt. Mens han svedet inde hos censor, nåede jeg både i Ikea og fik rammen til billedet fra i sommer og forbi boghandleren, hvor jeg fandt en enkelt bog, som jeg tror Søren skal have som ekstra gave, inden jeg igen skulle hente ham. Derefter gik det bare hjemad hvor den stod på lidt hygge inden jeg smuttede afsted til 3×1 times spinning. I dag var det dog ikke så hårdt, da den 1. time var en spin2 (elite) 2. time bar en basis (begynder/øvet) og 3. time var en spin1 (øvet/elite). Det er ikke mange gange der er tid til spinning i denne uge, så det er med at benytte sig af at der var plads i dag. 🙂

Jeg nåede dog ikke de brændte mandler, men dem kan jeg nå i morgen. Tror jeg. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Helle K. 20. december 2010 at 21:15

  Hvordan går det med projektet – det er jo i morgen han har fødselsdag ikke? 😉

  • Reply Catarina 20. december 2010 at 21:36

   @Helle K.: Jow, det er i morgen har runder det skarpe hjørne. Ang. projektet, så går det helt efter planen. Jeg prøvede kjolen i dag og den sidder perfekt. 🙂

 • Reply Helle K. 20. december 2010 at 21:28

  … godnat – jeg tjekker dit svar i morgen 😉

  • Reply Catarina 20. december 2010 at 21:36

   @Helle K.: Godnat og sov god Helle. 🙂

 • Reply Annette's space 20. december 2010 at 21:58

  Travl dag du har haft 🙂
  Er jeg lige nysgerrig nu ?? Projekt ?? Kigger ind lige så snart jeg vågner…Knus

  • Reply Catarina 21. december 2010 at 08:05

   @Annette’s space: Egentlig ikke travl, men bare god. 😀

   Projektet var at jeg skulle smide et par kilo for at jeg synes den kjole jeg skal have på sad så jeg var tilfreds og det er nu sket. 😀

 • Reply Helle K. 21. december 2010 at 09:31

  Du bliver så smuk 🙂

  • Reply Catarina 21. december 2010 at 09:42

   @Helle K.: Ahhh – det ved jeg nu ikke, men kjolen passer. 😀

  Skriv gerne en kommentar