Månen

20. februar 2008

Da jeg havde sat drengen af i Årslev her i eftermiddages, tog jeg på arbejde, for lige at samle op på de sidste ting, inden jeg med sindsro kunne gå på vinterferie. Nu er jeg hjemvendt og har nu ferie helt indtil mandag morgen. Dejligt. Sønnike kommer hjem i morgen og så skal der hygges igennem.

maanen.jpg

Måne var for længst stået op, da jeg kom fra job. Vel hjemme blev jeg modtaget af Søren, som stod klar med et friskbrygget, krus kaffe.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Jonna 20. februar 2008 at 18:23

    Så må du bare ha en god ferie hygge dig og slappe af.

  • Reply Catarina 20. februar 2008 at 19:31

    Tusinde tak skal du have Jonna 😉

  • Skriv gerne en kommentar