Menu
Her hos os / Kvindeliv

Månen

Da jeg havde sat drengen af i Årslev her i eftermiddages, tog jeg på arbejde, for lige at samle op på de sidste ting, inden jeg med sindsro kunne gå på vinterferie. Nu er jeg hjemvendt og har nu ferie helt indtil mandag morgen. Dejligt. Sønnike kommer hjem i morgen og så skal der hygges igennem.

maanen.jpg

Måne var for længst stået op, da jeg kom fra job. Vel hjemme blev jeg modtaget af Søren, som stod klar med et friskbrygget, krus kaffe.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Jonna
  20. februar 2008 at 18:23

  Så må du bare ha en god ferie hygge dig og slappe af.

  SVAR
 • Catarina
  20. februar 2008 at 19:31

  Tusinde tak skal du have Jonna 😉

  SVAR

Skriv en kommentar