Månen

20. februar 2008

Da jeg havde sat drengen af i Årslev her i eftermiddages, tog jeg på arbejde, for lige at samle op på de sidste ting, inden jeg med sindsro kunne gå på vinterferie. Nu er jeg hjemvendt og har nu ferie helt indtil mandag morgen. Dejligt. Sønnike kommer hjem i morgen og så skal der hygges igennem.

maanen.jpg

Måne var for længst stået op, da jeg kom fra job. Vel hjemme blev jeg modtaget af Søren, som stod klar med et friskbrygget, krus kaffe.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jonna 20. februar 2008 at 18:23

    Så må du bare ha en god ferie hygge dig og slappe af.

  • Reply Catarina 20. februar 2008 at 19:31

    Tusinde tak skal du have Jonna 😉

  • Leave a Reply