Menu
Dagligdagen / Teknologi

PowerShot SX100 IS

Jeg kunne godt lade mig friste. Dette kamera ville så afløse begge mine andre to kameraer og det er det jeg ude på.

Der er dog et par minusser, der er ingen optisk søger og så bruger det AA batterier, hvilke jeg ikke er den store tilhænger af.

Specifikationerne kan du læse her og en test af kameraet her.

Indtil videre venter jeg lidt endnu, det kunne jo være der kom en nyhed her i foråret, som jeg ikke kan modstå. 😛

4 kommentar

 • Deborah
  2. marts 2008 at 15:57

  Jeg talte kamera med en med-heste-elsker og også fotograf og tidligere rytter, og hun har købt Canon EOS 40D, men det er så for at dække behovet for at kunne tage i bevægelse på afstand med hestene. Og det opfylder også mit behov for at kunne bruge de gamle objektiver. Jeg har ikke hørt om det der, men skal da kigge. Uha, det er let at blive fristet, når man elsker at fotografere!

  Reply
 • Catarina
  2. marts 2008 at 16:52

  Deborah
  De store spejlrefleks dem er mit temperament ikke til, jeg bruger simpelt hen ikke mit Fuji nok, fordi det er for sort og det er lidt træls, at have et kamera der bare ligger inde i skabet og ikke bliver brugt.

  Jeg skal have et kamera jeg kan have med mig overalt og det skal kunne ligge i min håndtaske. Derfor er der ikke mange tilbage med meget zoom.

  Reply
 • Deborah
  2. marts 2008 at 18:14

  Nej jeg kan godt følge dig i det. Men jeg skal ihvertfald have noget, der kan netop på zoom delen følge mere med….puha, spørgsmålet er også, om jeg får brugt det andet nok!!! Jeg må tænke, men ellers kunne det der være et bud også!

  Reply
 • Catarina
  2. marts 2008 at 18:34

  Deborah
  Du må fortælle hvad du ender op med 😀

  Reply

Skriv en kommentar