Frokost

23. marts 2008

..rugbrød med mayonaise, fuglekvidder og rødløg umm.

frokost.jpg




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

6 kommentarer

  • Reply Tina - omme i London 23. marts 2008 at 20:11

    SLURP – det ser bare for laekkert ud. Jeg ved hvad jeg skal have til frokost i morgen!

  • Reply Catarina 23. marts 2008 at 21:23

    Tina – omme i London
    Ja den er god sådan en mad. Velbekomme. 😉

  • Reply Pia 23. marts 2008 at 22:20

    Guuud ja, fuglekvidder, den mad havde jeg helt glemt, en stor stor fejl.
    Men hvor kommer det navn egentlig fra, fuglekvidder? Mindes en gammel veninde fra min tid i provinsen kaldte det sådan, hvorimod jeg her i københavn aldrig har hørt det omtalt sådan.

  • Reply Catarina 24. marts 2008 at 06:45

    Pia
    Det ved jeg faktisk ikke. 🙂 Her hjemme kalder vi det oftest hakkede pålæg. Du blivver nød til at finde ud af hvad det hedder i KBH. 😛

  • Reply Milea 24. marts 2008 at 11:26

    Catarina, jeg mener at fuglekvidder er “omdøbt” til skinkesalat. Det handler vel om, at navnet skal passe til indholdet, og der er jo ikke ret meget fugl i den mad 😉
    Jeg er også helt vild med sådan en mad, og der skal godt med hakket løg på. En lille bøtte er aldrig nok, når vi alle 5 er vilde med det 🙂

  • Reply Catarina 24. marts 2008 at 11:32

    Milea
    Jamme her er der ikke kun skinke i, vi bruger rullepølse, flæskesteg og skinke.

    Måske derfor vi bare, i daglg tale, kalder den hagget pålæg. 😉

    Du skulle lave det selv, det er meget billigere, og så er der nok til alle fem. 😀

  • Skriv gerne en kommentar