Menu
Hverdagen

Frokost

..rugbrød med mayonaise, fuglekvidder og rødløg umm.

frokost.jpg

6 kommentar

  • Tina - omme i London
    23. marts 2008 at 20:11

    SLURP – det ser bare for laekkert ud. Jeg ved hvad jeg skal have til frokost i morgen!

    Reply
  • Catarina
    23. marts 2008 at 21:23

    Tina – omme i London
    Ja den er god sådan en mad. Velbekomme. 😉

    Reply
  • Pia
    23. marts 2008 at 22:20

    Guuud ja, fuglekvidder, den mad havde jeg helt glemt, en stor stor fejl.
    Men hvor kommer det navn egentlig fra, fuglekvidder? Mindes en gammel veninde fra min tid i provinsen kaldte det sådan, hvorimod jeg her i københavn aldrig har hørt det omtalt sådan.

    Reply
  • Catarina
    24. marts 2008 at 06:45

    Pia
    Det ved jeg faktisk ikke. 🙂 Her hjemme kalder vi det oftest hakkede pålæg. Du blivver nød til at finde ud af hvad det hedder i KBH. 😛

    Reply
  • Milea
    24. marts 2008 at 11:26

    Catarina, jeg mener at fuglekvidder er “omdøbt” til skinkesalat. Det handler vel om, at navnet skal passe til indholdet, og der er jo ikke ret meget fugl i den mad 😉
    Jeg er også helt vild med sådan en mad, og der skal godt med hakket løg på. En lille bøtte er aldrig nok, når vi alle 5 er vilde med det 🙂

    Reply
  • Catarina
    24. marts 2008 at 11:32

    Milea
    Jamme her er der ikke kun skinke i, vi bruger rullepølse, flæskesteg og skinke.

    Måske derfor vi bare, i daglg tale, kalder den hagget pålæg. 😉

    Du skulle lave det selv, det er meget billigere, og så er der nok til alle fem. 😀

    Reply

Skriv en kommentar