Ferie er slut

25. marts 2008

Jeg sider stille og roligt med morgenkaffen, mens morgensolen spreder sit dejlige lys. Om ikke så forfærdelig længe skal jeg på arbejde. Det bliver nu hyggeligt at komme af sted igen. Ikke at jeg ikke kunne bruge lidt mere ferie, det kan vi vel alle, men når nu ferien ikke er længere, så er det også ok med mig.

morgen.jpg

Kan I alle have en dejlig dag og nyd det i giver jer i kast med, for det har jeg tænkt mig. 😉

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Bambi72 25. marts 2008 at 08:11

  Håber at du får pragtfuld dag

 • Reply Helle K. 25. marts 2008 at 08:31

  Hverdagen har også charme, ikke? Nyd din dag 🙂

 • Reply Anita 25. marts 2008 at 09:00

  God dag til dig også 🙂

 • Reply Marianne 25. marts 2008 at 09:28

  I lige måde 🙂

 • Reply Catarina 25. marts 2008 at 16:47

  Bambi72
  Tak det har skam været en fantastisk dag så det fortsætter nok også over og bliver en fantastisk aften.


  Helle K.
  Hverdagene er der flest af, så de har bare at have charme, og det har mine for det meste. 🙂


  Anita
  Taaak det er det. 😛


  Marianne
  😉

 • Skriv gerne en kommentar