Menu
Livet

Fyldt op

Jeg fik for laaang tid siden en læbestift at en kollega. Det er er af de der “stay on”, og denne bliver virkelig hvor den skal. Desværre kan den ikke købes i Danmark, men i England. Det er faktisk sådan, at jeg skal vaske hårdt, for at få den af. Jeg købte for et par uger siden en anden læbestift, som også skulle være en der ikke smittede af, men det gjorde den. Den sad på min kaffekop og på mit vandglas, og det er altså ikke der en læbestift hører hjemme.

revlon.jpg

Nu har min søde kollega Helle, så været på påskeferie hos svigermor i UK. Da hu var derover tænkte hun på mig, og hjembragte ikke mindre end 5 læbestift til mig. Nu har jeg da til et stykke tid.

5 kommentar

 • Stine
  25. marts 2008 at 19:13

  Sød kollega og sød farve. Og sikke et lager 😉

  Reply
 • Perle
  25. marts 2008 at 19:47

  Der kan da blive til et smækkys eller to helt uden synlige spor 🙂

  Skønt med betænksomme kollegaer.

  Reply
 • Helle K.
  25. marts 2008 at 21:21

  Kys-mig-tit kaldte min gamle klasselærer kosmetik – og det sker der jo ikke noget ved her 😉

  Reply
 • Bambi72
  25. marts 2008 at 21:45

  Iihhh hvor lækkert… Er det så også sådanne en der ikke sidder som gammelt tørret maling ???

  Reply
 • Catarina
  26. marts 2008 at 06:01

  Stine
  Ja det er så dejligt. 😉


  Perle
  Du kan tro jeg kan dele kys ud. 😀


  Helle K.
  Det var da et godt ord 😉


  Bambi72
  Først tager du læbestiften på, når den så er tør, putter du lip-gloss’en på og den skinder jo. 😛

  Reply

Skriv en kommentar