Menu
Livet / På tur

Liv i bowlen

I går da jeg var midt i alt planteriet, fandt jeg også min orkidebowle. Sidste år fik jeg bowlen med en smuk orkide i og siden da har den glasbowle ikke heddet andet end orkidebowlen. Orkideen som oprindelig var i bowlen, er for længst ”gået til de evige jagt marker”, så bowlen har stået tom i kælderen i et halvt års tid.

orkide.jpg

Nu er der atter liv i den gamle bowle og det ser faktisk ret godt ud. 😛

8 kommentar

 • Therese
  5. april 2008 at 12:46

  Wow, det ser skidegodt ud! Sådan en vil jeg da se om jeg kan støve op 🙂

  Reply
 • Louise
  5. april 2008 at 13:43

  Sådan en tror jeg, jeg vil støve op – det ser skisme smart og fiks ud

  Reply
 • Catarina
  5. april 2008 at 16:52

  Therese
  Jeg fik den fra en blomsterbutik, men måske andre også har dem. 😉


  Louise
  Det er nemlig ret godt ud. 😀

  Reply
 • Heidi
  6. april 2008 at 21:37

  Hvor ser det bare super godt ud 🙂

  Reply
 • Catarina
  7. april 2008 at 07:17

  Heidi
  Velkommen til siden her 🙂 og tak for roserne.

  Reply
 • Tatiana
  7. august 2008 at 11:54

  Fint ser det ud. JEg har netop anskaffet mig en aflagt guldfiskebowle og tænkte at jeg ville forsøge mig med orkideer i den. Så det i en blomsterhandel og det ser jo smaddergodt ud. Mon også orkideen har det bedre sådan?

  Reply
 • Catarina
  7. august 2008 at 20:18

  Tatiana
  Velkomme til siden her. 😉

  Nåå ja sådan en kan man jog også bruge – det tror jeg da jeg vil prøve, kan sagtens se for mig at det ser flot ud.

  Her lever de fint selvom jeg ikke er kendt for at have grønne fingre. 😉

  Reply
 • Stine
  24. april 2009 at 23:22

  Hejsa 🙂

  De kan købes i alle bilkaer. I hus og have afdelingen. Jeg arbejder der selv og vi har dem både i store og små 🙂

  – Stine Andersen
  Ishøj

  Reply

Skriv en kommentar