Menu
Hverdagen / På tur

Paradis

Tidligere på dagen da solen havde fundet vej til Fyn, sad jeg ved langbordet og kikkede på min Papegøjeblomsten og fantasien fik frit løb. Jeg var i regnskoven og kunne tydeligt hører alle fuglene fløjte om kap med brøleabernes brøl. Jeg badede i lune vandfald og spiste alle mulige eksotiske frugter, mens solens stråler varmede min krop.

paradis.jpg

Umm jeg elsker mine små rejser ud i verdenen, og sådan en blomst gør de små rejser endnu lettere. Når jeg ”vender” tilbage er jeg fyldt med fornyet energi. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Tina - omme i London
  5. april 2008 at 22:36

  Blomsten er min mands nationalblomst. Kort tid efter vi flyttede ind i vores nuvaerende hjem, blomstrede min nabo’s papegojeblomst og det havde den aldrig gjort foer. Hun var overbevist om det var til aere for os. 🙂

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  5. april 2008 at 23:13

  Ahh, lyder dejligt. Det er skønt at dagdrømme 🙂

  Reply
 • Trusru
  6. april 2008 at 04:52

  Smiler, herlig beskrivelse… drømme er gode, vågne som sovende..

  Reply
 • Catarina
  6. april 2008 at 07:42

  Tina – omme i London
  Selvfølgelig var det til ære for jer, 😉 sikke en sød historie. Blomsten her er nu en afskåret en af slagsen, jeg har ikke set den i potter nogen steder.


  Valdemarsro.dk
  Det er nemlig rart engang imellem.


  Trusru
  😉

  Reply

Skriv en kommentar