Menu
Livet / På tur

Paradis

Tidligere på dagen da solen havde fundet vej til Fyn, sad jeg ved langbordet og kikkede på min Papegøjeblomsten og fantasien fik frit løb. Jeg var i regnskoven og kunne tydeligt hører alle fuglene fløjte om kap med brøleabernes brøl. Jeg badede i lune vandfald og spiste alle mulige eksotiske frugter, mens solens stråler varmede min krop.

paradis.jpg

Umm jeg elsker mine små rejser ud i verdenen, og sådan en blomst gør de små rejser endnu lettere. Når jeg ”vender” tilbage er jeg fyldt med fornyet energi. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Tina - omme i London
  5. april 2008 at 22:36

  Blomsten er min mands nationalblomst. Kort tid efter vi flyttede ind i vores nuvaerende hjem, blomstrede min nabo’s papegojeblomst og det havde den aldrig gjort foer. Hun var overbevist om det var til aere for os. 🙂

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  5. april 2008 at 23:13

  Ahh, lyder dejligt. Det er skønt at dagdrømme 🙂

  Reply
 • Trusru
  6. april 2008 at 04:52

  Smiler, herlig beskrivelse… drømme er gode, vågne som sovende..

  Reply
 • Catarina
  6. april 2008 at 07:42

  Tina – omme i London
  Selvfølgelig var det til ære for jer, 😉 sikke en sød historie. Blomsten her er nu en afskåret en af slagsen, jeg har ikke set den i potter nogen steder.


  Valdemarsro.dk
  Det er nemlig rart engang imellem.


  Trusru
  😉

  Reply

Skriv en kommentar