Helle bor i Rusland

10. april 2008

..kunne man med lidt god fantasi (læs: det har jeg jo ret så meget af) godt få ud af dette latinske navn; Helleborus. Jeg har lige fundet ud af at den ret så underlig udseende plante, jeg har ude ved trappen foran, er en Helleborus ‘Pink Beauty’ en julerosesort.

helleborus.jpg

Den er lidt spøjst at se på, men for pokker hvor er den dog rig på blomster. Der er ikken en stængel uden blomst på. Dejligt med en blomstrende russer. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 10. april 2008 at 18:27

  Nok er jeg forvirret, men jeg er næsten sikker på, at jeg ikke bor i Rusland 😉

 • Reply Catarina 10. april 2008 at 20:24

  Helle K.
  Er du nu sikker ❓

 • Reply Bambi72 10. april 2008 at 21:05

  Ja den ser godt nok spøjs ud 😀

 • Reply Catarina 11. april 2008 at 06:43

  Bambi72
  😀

 • Skriv gerne en kommentar