Helle bor i Rusland

10. april 2008

..kunne man med lidt god fantasi (læs: det har jeg jo ret så meget af) godt få ud af dette latinske navn; Helleborus. Jeg har lige fundet ud af at den ret så underlig udseende plante, jeg har ude ved trappen foran, er en Helleborus ‘Pink Beauty’ en julerosesort.

helleborus.jpg

Den er lidt spøjst at se på, men for pokker hvor er den dog rig på blomster. Der er ikken en stængel uden blomst på. Dejligt med en blomstrende russer. 😀
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 10. april 2008 at 18:27

  Nok er jeg forvirret, men jeg er næsten sikker på, at jeg ikke bor i Rusland 😉

 • Reply Catarina 10. april 2008 at 20:24

  Helle K.
  Er du nu sikker ❓

 • Reply Bambi72 10. april 2008 at 21:05

  Ja den ser godt nok spøjs ud 😀

 • Reply Catarina 11. april 2008 at 06:43

  Bambi72
  😀

 • Skriv gerne en kommentar