Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Jeg er sku go’

Jeg knoklede på for at nå at blive færdig med så meget som muligt, for hvis jeg fik det meste væk, kunne jeg nemlig tage den feriedag som kun stod sådan halvt i kalenderen. Jeg nåede det hele og er svært godt tilfreds med at jeg nu, med god samvittighed, kan nyde de næste fire fridage. Skønt!

Spireane blomstre

Spireane blomstre på livets løs og sammen med syrenerne, storkenæb og lauerbærkirsebærrene, er der allerede godt gang i de blomstrende buske. Åh som jeg elsker når alt springer ud og begynder at blomstre.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • henriette
  21. maj 2009 at 00:22

  Ej sikke en smuk busk.

  Jeg håber at du får nogle rigtigt dejlige fridag uden for megen regn. OG hvordan går det med anklen??

  Mange kærlige hilsener og lige et spørgsmål:

  Kommer du til blogtræffet i Hillerød??

  Reply
 • Catarina
  21. maj 2009 at 06:48

  Henriette
  Tak anklen har det meget bedre og jeg regner med at jeg skal ud på en lille løbetur her i weekenden.

  Jeg ved endnu ikke om jeg kommer til Blogtræf, men jeg skal nok skrive det her på bloggen hvis jeg gør. Det kunne være rigtigt hyggeligt at se gamle som nye bloggere igen. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar