Lun majaften

19. maj 2009

Lun majaften

Stadig mæt af alle de kager der tidligere blev indtaget, trængte jeg til at få noget luft. Vejret har været så skønt i dag, og her til aften er det næsten bedre. Der er ikke en vind der rør sig og der er lune i luften, så meget at en trøje ikke er nødvendig. Jeg sidder ude og nyder den stille majaften med duften af alverdens blomster i næseborene.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Madame 20. maj 2009 at 16:52

    Uhm, det lyder så dejligt, Catarina! Og vejret har været helt fantastisk i dag her med masser af sol – det håber jeg også, det har været hos dig på Fyn.

  • Reply Catarina 20. maj 2009 at 18:16

    Madame
    Også i dag her det været et fantastisk vejer og nu i aften er det som også lunt. Dejligt med lune aftner. 🙂

  • Skriv en kommentar