Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Haveliv er lig med udeliv

DSCF5151

Jeg har det som om jeg ahr ferie. Alt det gode vejr vi blvier forkælet med her i disse dage gør, at jeg får rigtig meget tid og lyst til at opholde mig udenfor. Jeg får løbet om morgenen, cyklet på arbejde, nusser i haven og nyder terrasselivet, så snart jeg kommer fra job. Og computeren får lov at holde ferie, præcis som bloggen faktisk også gør det.

DSCF5152

DSCF5153

DSCF5154

Når livet leves i det fri, er jeg et helt andet menneske og jeg elsker det. Faktisk ville jeg ønske, at alle dage var så dejlige og lune som lige nu. Bare det, at jeg ikke behøver at have så meget tøj på og kan gå med bare tæer er vidunderligt.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. august 2015 at 05:57

  Der er noget specielt der kommer frem når vejret er så smukt. Dine billeder fortæller lige præcis hvad der sker i mig, og kan læse du har det lige så.
  Ønsker dig en dejlig fredag/weekend.

  Reply
  • Catarina
   7. august 2015 at 07:19

   Jeg er vild med sådan noget vejr, præcis som du. Det er som om livet bliver ekstra dejligt og kroppen liver mere op 😀
   Du ønskes også en dejlig fredag og ikke mindst weekend 😀

   Reply

Skriv en kommentar