Menu
Livet

Kagens Dag 2009

I dag er det Kagens Dag og de sidste par år, har jeg først fundet ud af det om aftenen, når det kom i tv-avisen. I år har jeg været på forkant for jeg har vidst det i en måneds tid. Jeg tog ½ feriedag og nåede hjem hvor jeg fik styr på et par småting, inden jeg kørte mod Odense. Det var meningen at jeg lige ville daffe lidt rundt i midtbyen inden kageorgiet startede klokken 14. Men da jeg drejede om hjørnet ved Rådhuset, var der allerede en lang kø.

Kø for Rådhuset

Ingen vindueskikkeri til mig, jeg måtte hellere stille mig i kø. Klokken var vel fem minutter i halv to og jeg vil skyde på, at der allerede stod ca. 80 personer i kø foran mig men inden der var gået mange minutter, var køen hen over hele Rådhuspladsen og ned ad Vestergade.

Lang kø

Klokken lidt i to købte jeg billet og da vi stod foran den store sal, trådte Jan Boye, Odenses Borgmester, op på talerstolen og bød velkommen og fortalte samtidig at der i alt var lavet 7000 kager. Klokken to blev der sagt velbekomme og vi fik lov til at gå ind.

Kager i massevis

Jeg mødte to kollegaer og delte en barbord med dem og et par andre. Da Søren kom, ca. tre kvarter efter var der ikke ret mange kager tilbage. Brandmyndighederne havde tilladt at der måtte komme 550 personer ind ad gangen, og det passede fint, for selvom der var mange mennesker, følte jeg ikke at der vare for mange.

Der var plads til 550 ad gangen

Da vi kørte hjem lidt over tre, blev der nævnt i radioen at nu var det slut, der var ikke flere kager tilbage.

Det var sjovt at prøve, men jeg er nu ikke sikker på at jeg behøver at prøve en anden gang, for puha hvor er jeg mæt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • KATJA
  19. maj 2009 at 18:45

  Hvor mange fik du smagt – og hvad bestod din ynglings kage af ?
  Katja

  Reply
 • Gitte
  19. maj 2009 at 18:50

  Ha – ha – ha – jeg griner stadig. Det må være himlen for dig – sikke et paradis. Håber bare ikke du fik ondt i maven. Ville nu selv gerne have været der 🙂

  Reply
 • anjoe
  19. maj 2009 at 20:36

  Det er et sjovt tiltag, synes jeg, men bare tanken om så mange kager er lidt kvalmende 😉

  Reply
 • Catarina
  19. maj 2009 at 20:51

  Katja
  Jeg smagte 7 forskellige kager, men er nok mest til dem der indeholder frugt eller chokolade. 🙂


  Gitte
  Hi hi ja kager kan jeg næsten ikke stå for. Jeg må indrømme at jeg havde det en smule dårligt da jeg kørte hjem. 😉


  Anjoe
  Det er også en smule kvalmende. Og tanken om at der var en ungersvend der sidste år satte 24 kager til livs, gør mig næsten syg. 😀

  Reply
 • Bambi72
  20. maj 2009 at 07:40

  He he det har jeg også tidligere set i tv, og bare tanken om alle de kager *SUK*

  Reply
 • Jens
  20. maj 2009 at 14:46

  Næh, hvor er jeg misundelig. Det ville jeg altså gerne prøve. Men det skulle jeg selvfølgelig have tænkt på FØR jeg blev veganer!

  Jeg håber at du nød det og spiste så mange kager som overhovedet muligt. Sådan en mulighed får man jo ikke hver dag! 😀

  Reply
 • Catarina
  20. maj 2009 at 18:15

  Bambi72
  Det var så godt. 🙂


  Jens
  Du kan tro jeg nød det og jeg spiste 7 kager, så kunne jeg ikke mere selvom der var kaffe til, så måtte jeg gi’ op. 😀

  Reply

Skriv en kommentar