Så blev det mandag

18. maj 2009

Jeg synes denne weekend er smuttet en kende for hurtigt. Nå pyt, det vare jo ikke længe inden vi har fri igen, er jeg lige blevet mindet om. Dagen starter med sol og blå himmel og så vidt jeg kan forstå, kommer der højst en byge og det skulle så først være i aften. En hel dag med tørvejr, det er slet ikke nogen ringe måde, at starte en ny uge på.

Storkenæb

Nu vil jeg snuppe en enkelt kop kaffe og så ellers få lavet en Hawaiian Smoothie til sønnike og jeg. Rigtig god mandag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Madame 19. maj 2009 at 14:25

    Kære Catarina, jeg vil lige fortælle dig, at Jens og jeg holder blogtræf 27/6, hvis du har tid og lyst til at være med …

  • Reply Catarina 19. maj 2009 at 16:50

    Madame
    Det lyder super, det vil jeg lige finde ud hvordan passer. 🙂

  • Leave a Reply