Så blev det mandag

18. maj 2009

Jeg synes denne weekend er smuttet en kende for hurtigt. Nå pyt, det vare jo ikke længe inden vi har fri igen, er jeg lige blevet mindet om. Dagen starter med sol og blå himmel og så vidt jeg kan forstå, kommer der højst en byge og det skulle så først være i aften. En hel dag med tørvejr, det er slet ikke nogen ringe måde, at starte en ny uge på.

Storkenæb

Nu vil jeg snuppe en enkelt kop kaffe og så ellers få lavet en Hawaiian Smoothie til sønnike og jeg. Rigtig god mandag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Madame 19. maj 2009 at 14:25

    Kære Catarina, jeg vil lige fortælle dig, at Jens og jeg holder blogtræf 27/6, hvis du har tid og lyst til at være med …

  • Reply Catarina 19. maj 2009 at 16:50

    Madame
    Det lyder super, det vil jeg lige finde ud hvordan passer. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar