Menu
Kolde & varme drikke

Hawaiian Smoothie

Som de fleste ved, så drikker jeg en smoothie hver morgen og for det meste er den, tilsat en stor håndfuld økologiske havregryn. I Super Brugsen, kan man købe en pose frossen frugt til smoothies. Posen indeholder 4 små poser, med hver 150g blandet frugt, bestående af mango, papaya og ananas. Bag på den store pose er der selvfølgelig en opskrift på smoothie, men den er med juice og det er ikke en morgen smoothie for mig.

hawaiian-smoothie

Jeg har komponeret min egen smoothie, som jeg har døbt Hawaiian Smoothie, på grund af de eksotiske frugter. Hvis du vil lave sådan en sund Hawaiian Smoothie, skal du bruge følgende:

Èn 150g pose med frugt
2 små bananer, som hver, vejer ca. 110g (90g uden skræl)
4 dl skummetmælk

Det hele smides i blenderen og blendes. Jeg bruger dog et litermål og min stavblender da jeg ingen blender her. Ud af sådan en portion, bliver der nok til to almindelige glas.

Jeg har ikke prøvet denne her med havregryn, men det gør jeg nok en af dagene, for sådan en smoothie mætter nu mere med havregryn i. Som alternativ til den jordbær/banan og blåbær/banan som jeg plejer at lave, er den virkelig i top og den kommer nu med på repitoaret af smoothies her i huset.

Hawaiian Smoothie, en god start på dagen. 😀

9 kommentar

 • Anne
  14. maj 2009 at 07:22

  Jeg ville så gerne i gang med de her smoothies, men skal have fundet noget andet end banan 🙂 men jeg kan vel bare udeladen dem?

  Pøj pøj til dit ben….her bøvler jeg med en achillessene, som jeg fik (over)belastet i januar…nu er den brudt op igen..´så nu har jeg bestilt tid hos lægen !! (det har sådan set også kun taget mig 3 mdr. at tage mig sammen til?)

  Reply
 • Jonna
  14. maj 2009 at 10:52

  Det er en rigtig god måde så har du da fået frugt hver dag.
  Selv får jeg dem også tit, men kommer masser af frisk ingefær i holder af den stærke smag det giver. Og så af det frugt der er i huset og sojamælk.

  Reply
 • henriette
  14. maj 2009 at 12:39

  Jeg har aldrig prøvet at putte havregryn i, hvordan smager det?? Jeg kan ikke rigtig få det til at hænge sammen med noget flydende. 🙂

  Men smooties er bare skønt til morgen. Ingen tvivl om det

  God dag till dig 🙂

  PS: håber anklen har det bedre nu

  Reply
 • Madame
  14. maj 2009 at 14:40

  Det lyder virkelig lækkert, Catarina! Jeg ville nok selv vælge er bruge soyamælk, men det er jo en smags sag. Vi laver også tit smoothies :O)

  Reply
 • Catarina
  14. maj 2009 at 17:24

  Anne
  Du behøver ikke bruge bananer. Bag på posen med det frosne frugt, bruger de kun juice og intet andet. 🙂

  Det går heldigvis fremad med anklen. Så der er klart håb forude. Det er til gængæld træls at du nu døjer med en achillessene. Godt du endelig har taget dig sammen til at få en tid hos lægen. 🙂


  Jonna
  Umm ja ingefær i smoothie, det er også godt, jeg har det dog med at glemme at bruge det.
  Jeg har aldrig brugt sojamælk, og kunne faktisk heller ikke tænke mig at prøve, ved egentlig ikke hvorfor. 😉


  Henriette
  Havregrynene bliver blændet til ukendelighed så dem ligger du ikke mærke til. Du skal dog kunne lide smagen af havregryn, da den selvfølgelig kan smages.

  Ønsker dig en god aften. 🙂

  Anklen er i bedring, så det det går da fremad. 🙂


  Madame
  Det smager som at være på Hawaii (har være der). Du ville også bruge sojamælk hummm, jeg kan ikke forestille mig at bruge det, måske fordi jeg bare elsker mælk. 😛

  Reply
 • Bot
  15. maj 2009 at 13:42

  Jeg kender den med juice og den smager fantastisk. Har faktisk lige købt igen i Bilka og lavet mig én – mums 🙂

  Reply
 • Catarina
  15. maj 2009 at 17:07

  Bot
  De er bare super gode. 🙂

  Reply
 • […] vil jeg snuppe en enkelt kop kaffe og så ellers få lavet en Hawaiian Smoothie til sønnike og jeg. Rigtig god […]

  Reply
 • […] er startet med Hawaiian Smoothie og radiohygge, først var det en god blanding af nyheder og musik, men den sidste lille time, har […]

  Reply

Skriv en kommentar