Menu
Skallebølle 2004-2021

Storkenæb er i blomst

Da jeg kom hjem her sidst på eftermiddagen, blev jeg mødt at tre udsprungne akelejer storkenæb. Jeg har de sidste par dage, været ret så spændt på hvornår de første sprang, for der er et hav af bristefærdige knopper.
´
Akeleje

Jeg holder meget af den lille sarte blomst, som blomstrer så flittigt fra nu af og lang hen i august. Jeg nænner ikke plukke nogle af de tre som er sprunget i dag, men senere, når der er en del flere i blomst, så plukker jeg til en lille vase. Umm det er en dejlig tid.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Helle
  14. maj 2009 at 20:41

  Når du så godt kan lide at fotografere syntes jeg det er synd du ikke har bragt et billede af akelejen du skriver om, men et billede af en storkenæb;-)

  Reply
 • Catarina
  14. maj 2009 at 21:04

  Helle
  😀 jeg har engang fået at vide at det er en akeleje, så jeg siger tak for at du nu fortæller mig, at det er en storkenæb. 🙂

  Reply
 • henriette
  14. maj 2009 at 21:07

  Der er flere her i blogland der priser akelejen og nu ærgrer det mig at jeg ikke købte nogle da jeg havde muligheden i marts hos Isabellas. Det er for sent for min altan nu, der er ikke mere plads.. hi

  Næste år må jeg have sådan nogle

  God aften Catarina

  Reply
 • Catarina
  14. maj 2009 at 21:15

  Henriette
  Jeg ville også gerne have nogle akelejer. Har lige fået at vide at det er storkenæb. 😀

  Vi må få fat i nogen til næste år. 😉

  Også en god aften til dig Henriette.

  Reply
 • Tine
  19. maj 2009 at 17:20

  Hej!

  Jeg kigger forbi en gang imellem, og læste dette indlæg i går. Jeg tænkte på dig lige for lidt siden 🙂

  http://havenyt.blogspot.com/2009/05/akelejer.html

  Venlig hilsen Tine

  Reply
 • Catarina
  19. maj 2009 at 18:28

  Hej Tine
  Velkommen til siden her. 🙂
  Mange tak for linket til de skønne billeder af akelejer. Jeg tror jeg bliver nød til at have nogle til næste år – ukrudt eller ej. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar