Menu
Skallebølle 2004-2021

De lever og venter på at komme i jorden igen

Jeg har været i havemode siden i går, og i dag måtte jeg altså bare ned og løfte på låget for at se hvordan alle mine dahliag, som først gang kom i jorden sidste forår, har det. Og hold nu op hvor de stortrives, der er allerede lange spirer på mange af dem. De er i den grad klar til at komme i jorden, små snart jordtemperaturen er ikke længere er i fare for at fryse.

20130218-074749.jpg

Alle dahliaerne kom fint sidste år, men det var ikke alle der blomstrende, så jeg håber de i år er mere klar, for store er de og med de mange spirer, så tror jeg at jeg får mange smukke blomster i haven og lige så mange som kan Klippes af og komme ind i vaser.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    18. februar 2013 at 13:23