De lever og venter på at komme i jorden igen

Jeg har været i havemode siden i går, og i dag måtte jeg altså bare ned og løfte på låget for at se hvordan alle mine dahliag, som først gang kom i jorden sidste forår, har det. Og hold nu op hvor de stortrives, der er allerede lange spirer på mange af dem. De er i den grad klar til at komme i jorden, små snart jordtemperaturen er ikke længere er i fare for at fryse.

20130218-074749.jpg

Alle dahliaerne kom fint sidste år, men det var ikke alle der blomstrende, så jeg håber de i år er mere klar, for store er de og med de mange spirer, så tror jeg at jeg får mange smukke blomster i haven og lige så mange som kan Klippes af og komme ind i vaser.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “De lever og venter på at komme i jorden igen”

  • Jeg købte Dahlia knolde i går, og har nogle i kælderen hos mine forældre, som jeg snart skal se til. Dine ser ud til at have det fint, det bliver dejligt når de kan komme i jorden igen 🙂

    • @Susanne – Det eneste jeg egentlig ikke er så god til, er det der med at huske at få dem op, men min far hjælper minä med at huske det og sørger osse for de ligger trygt og godt i vores kælder. 🙂

      Glæder mig til at klippe af dem. 🙂

  • Hvordan opbevarer du dem om vinteren – i jord? Jeg fandt nogle knolde sidste år som jeg ikke nåede at få plantet ud. Og dræbersneglene spiste den jeg havde i haven. Øv! I år drømmer jeg om blomster at tage med indenfor – vi har sneglegift at strø rundt om georginerne 😉

    • De skal lægges i kasser (jeg bruger flamingokasser efter min fars anvisninger) hvor du starter med et godt lag sand, derpå lægger du knoldene og de må ikke ligge oven på hinanden, derefter dækker du dem med sand og lægger flamingolåget på igen. Der står de så og hygger sig vinteren over. Hos os, står de i garagen for det er vigtigt at de står frostfrit. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.