Bred

15. maj 2009

Så er weekenden også skudt i gang her på matriklen. Sønnike har jeg lige hentet på Bred station og Søren er også kommet hjem. Ohh hvor er det altså dejligt, at vi alle er tidligt hjemme og rigtigt kan nyde fredagens dejlige lange aften.

Vasketøjsskufferne, som var rimelig tomme i morges, er ny fyldt og jeg må vist hellere få sat den første maskine over, for ellers når jeg ikke bunden i denne weekend. Vores weekend bliver ”bred ymer”, for nu at bruge et udtryk fra jeg var barn. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar