Menu
Her hos os

Bred

Så er weekenden også skudt i gang her på matriklen. Sønnike har jeg lige hentet på Bred station og Søren er også kommet hjem. Ohh hvor er det altså dejligt, at vi alle er tidligt hjemme og rigtigt kan nyde fredagens dejlige lange aften.

Vasketøjsskufferne, som var rimelig tomme i morges, er ny fyldt og jeg må vist hellere få sat den første maskine over, for ellers når jeg ikke bunden i denne weekend. Vores weekend bliver ”bred ymer”, for nu at bruge et udtryk fra jeg var barn. 😉


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar