Bred

15. maj 2009

Så er weekenden også skudt i gang her på matriklen. Sønnike har jeg lige hentet på Bred station og Søren er også kommet hjem. Ohh hvor er det altså dejligt, at vi alle er tidligt hjemme og rigtigt kan nyde fredagens dejlige lange aften.

Vasketøjsskufferne, som var rimelig tomme i morges, er ny fyldt og jeg må vist hellere få sat den første maskine over, for ellers når jeg ikke bunden i denne weekend. Vores weekend bliver ”bred ymer”, for nu at bruge et udtryk fra jeg var barn. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply