Lidt af et mysterium

21. maj 2009

Vejret er jo aldeles pragtfuldt her til morgen og morgenkaffen bliver nu indtaget her ude på morgenterrassen. Det der er lidt af et mysterium er; at der er nogen der har stillet en sort gummistøvle, med blomster og vand i, uden for døren. Der er ikke nogen der har ringet på døren og vi har heller ikke hørt nogen komme op af trappen. Mystisk!

Gummistøvle med blomster

Det kan ikke være børn som har fundet en gummistøvle og så plukket nogle blomster og puttet i den, for den er fyldt med vand og hvor skulle de få det fra? Jeg håber der i løbet af dagen er nogen der giver sig til kende, så jeg kan sige tak for de fine blomster.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Anne 21. maj 2009 at 09:47

  Hvor skønt 😀 jeg håber du en dag finder giveren 🙂

 • Reply Jens 21. maj 2009 at 13:01

  Øhhhhh, meget morsomt. Men også lidt alternativt – jeg er i hvert fald ikke vant til at få blomster i en gammel gummistøvle. 😆

  Det bliver spændende at finde ud af hvem giveren er!

 • Reply Catarina 21. maj 2009 at 16:41

  Anne og Jens
  Mysteriet er opklaret – de var ikke til mig, men til Christian. 😕

 • Reply Catarina » Blog Archive » Ok, godt så 21. maj 2009 at 16:44

  […] ved, det der blomster mysterium fra i morges – det var så ikke lige blomster til mig, næ nej det var til sønnike, og fra en […]

 • Skriv en kommentar