Menu
Livet

Solbriller

Jeg skulle ud og kikke efter et par solbriller, som kunne laves om så der kan komme styrke i glassene. Det er altså ikke den nemmeste ting i verdenen, skulle jeg hilse og sige. Var det vanskeligt at finde et stel jeg kunne lide da jeg skulle have briller, er det nu endnu vanskeligere, at finde et stil eller en solbrille som jeg kan forliges mig med.

solbriller.jpg

Jeg måtte opgive i dag, men jeg drager nok af sted en anden dag, for solbriller skal jeg altså have. Måske jeg bare skulle få styrke i et af de gamle par jeg egentlig godt kan lide.

5 kommentar

 • Bambi72
  12. april 2008 at 17:03

  Har du overvejet et par du kan sætte på dine briller.. Både Gemalen og jeg har sådanne et par, og de bliver flittigt brugt 😀

  Reply
 • Catarina
  12. april 2008 at 17:07

  Bambi72
  Neej det har jeg ikke, jeg tror heller ikke de lige er mig. 😉

  Faktisk så tror jeg heller ikke de kan sættes på mine briller, da de ikke har noget stel som sådan.

  Reply
 • Bambi72
  12. april 2008 at 17:58

  Hver sin smag 😉
  De findes altså også til de briller uden stel… Har selv haft 😀

  Reply
 • Perle
  12. april 2008 at 18:03

  Husker fra gemalen, at han synes det var en ulempe, at skulle sætte et sæt solbriller uden på den eksisterende brille. Stellet kunne ikke undgå, at blive ridset. Nu har han så 3 par briller; solbriller med styrke, alm. briller og læsebriller.

  Selv har jeg et par solbriller af mærket Tom Taylor. De er meget traditionelle tror jeg. Det jeg valgte ud fra var, at glasset ikke er meget mørkt. Derved kan de bruges når det er det der grålig-overskyet-lys, som er træls for mig pga. mirgræne.

  Men jeg forstå godt det er svært, der er mange smarte og endnu flere der ikke er 😉

  God jagt.

  Reply
 • Catarina
  12. april 2008 at 19:56

  Bambi72
  Ok… det vidste jeg ikke. 🙂


  Perle
  Jeg kan sagtens forestille mig at glassene bliver ridsede og det er disse briller dælme for dyre til. 😀

  Tom Tayler…måske jeg skal kikke på dem.

  Reply

Skriv en kommentar