Menu
Livet / Teknologi

Nikon Coolpix P80

Nyt kamera fra Nikon kommer i handlen fra den 25. april. Jeg må hellere have det med i mine overvejelser omkring nyt kamera. Nikon Coolpix P80 har hele 18 x zoom og fylder stadig mindre end mit FujiFilm som har 10 x zoom og som jeg faktisk er ret glad for, det er altså bare en anelse for stort.

Nikon Coolpix P80 går under betegnelsen ”kompakt” men dimensionerne er lidt store for et kompaktkamera synes jeg sådan lige umildbart (BxHxD):Cirka 110 x 79 x 78 mm. Men det er helt sikkert, at jeg skal ud og kikke her sidst i april.

10 kommentar

 • Helle K.
  12. april 2008 at 09:42

  Det er helt sikkert et lækkert kamera, jeg kan godt forstå, at du overvejer – man slipper også for at skulle invisterere i ekstraudstyr til mange tusinde kroner, som med et spejlrefleks. 🙂

  Reply
 • Catarina
  12. april 2008 at 09:51

  Helle K.
  Allerhelst ville jeg have el bette lommekamera som kan alt det et kæmpe spejlrefleks kamera kan. 😉

  Reply
 • Bambi72
  12. april 2008 at 10:33

  Uf lyder som en drøm af et kamera… Drømmer selv om et spejlrefleks kamera…. Men pt. bliver det ved drømmen…

  Reply
 • Catarina
  12. april 2008 at 10:42

  Bambi72
  Jeg ved med mig selv, at jeg ikke ville får brugt et spejlrefleks nok, så derfor er jeg på kik efter et alternative, og det skal så helst være et kamera som jeg kan have i tasken hele tiden og derved erstatte de to kamera jeg har nu. Det kunne snilt være ovenstående. 😀

  Reply
 • Marianne
  13. april 2008 at 06:35

  Uha…. jeg syntes det var dyrt nok at skulle investerer i en Canon Ixus 960IS som jeg købte igår – for jeg er sådan en der har det i baglommen og jeg har nemt ved at tabe tingene…..

  Reply
 • Catarina
  13. april 2008 at 07:22

  Marianne
  Tillykke med købet – det er et også dejligt kamera. Du bliver da nød til at have snor i dit kamera, det går da ikke sådan at gå og tabe det. 😉

  Jeg vil bare gerne have noget mere zoom det opfylder det her og så er det stadig mindre end mit det store og prisen er faktisk ikke så slem synes jeg. 🙂

  Reply
 • Tina - omme i London
  14. april 2008 at 00:38

  WOW – det er godt nok et kamera der er vaerd at overveje!

  Reply
 • Catarina
  14. april 2008 at 06:01

  Tina – omme i London
  Jeg er nået så langt i mine overvejelser , at hvis det føles godt i hænderne og ikke er for stort, så køber jeg sku. 😀

  Reply
 • Uffe Madsen
  20. april 2008 at 18:57

  Hej

  Det lyder spændende med det nye camera, som jeg vil få vor datter til at tage med til os i maj, når hun kommer på besøg i Spanien, hvor vi bor.
  Det skal være en fornyelse til mit gamle Coolpix 4500, som jeg har en del ekstra udstyr til i form af diverse objektiver. Det bliver brugt til mindre opgaver og ellers bruger jeg Canon EOS 5D til det mere krævende. Det er jo ikke altid, man lige gider slæbe rundt med full package.
  Havde også overvejet PowerShot A 650 til de små ting.

  Uffe

  Reply
 • Catarina
  20. april 2008 at 19:12

  Hej Uffe

  Velkomme til min blog. 😉

  Det lyder nemlig rigtigt spændende og jeg har også beslutte mig for, at det bliver det jeg køber her den 25. april.

  Canon EOS 5D, er ellers et dejligt kamera men det er jo også stort at slæbe rundt med.

  Reply

Skriv en kommentar