Optimist eller naiv?

11. april 2008

Jeg var nok været lidt for optimistisk, da jeg slæbte solvognen op fra kælderen, her for et par dage siden. Ikke at jeg regnede med at skulle ligge og tage sol, men ligge med et tæppe og nyde solens lunende stråler er jo heller ikke af vejen.

solvogn.jpg

Nu har jeg så lige set vejrudsigten og den ser ikke alt for lys, ud og det regner allerede her på Fyn. Men jeg nægter, at slæbe den ned igen, det gør jeg altså bare ikke.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Bambi72 11. april 2008 at 19:10

  Det er da bare typisk forårs vejr…. Havemøblerne bliver da våde her i starten… Det bliver de hvert år… Meget normalt 😉

 • Reply Marianne 11. april 2008 at 20:40

  Mine havemøbler ligger under en presenning og jeg har tænkt mig (læs: tænkt mig) at de skulle slippes fri i weekenden, uanset vejret. For så virker det som om at foråret rykker tættere på en eller anden måde 🙂

 • Reply Helle K. 11. april 2008 at 21:16

  Du skal ikke slæbe dem ned, bare være standhaftig, solen kommer – det skal den! Helst i næste weekend 😉 Jeg var ude i solen idag, der var ikke spor varmt, blæsten var bidende kold – synes jeg.

 • Reply Deborah 12. april 2008 at 06:10

  Det er ihvertfald langt fra at være havevejr her skal jeg hilse og sige. Vi var ved at fryse r…. i laser på banen igår – gyyys!!!

 • Reply Catarina 12. april 2008 at 07:02

  Bambi72
  Det kan jeg slet ikke huske som normalt (læs : vil ikke huske) 😉


  Marianne
  Det er lige det… så er det forår eller næsten sommer, når de kommer ud. ;-D


  Helle K.
  Jan den skal komme her i weekenden – specielt på søndag, der har den bare at komme frem, i hvert fald i det jyske. 😛


  Deborah
  Jeg tror på det kommer. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar