Optimist eller naiv?

11. april 2008

Jeg var nok været lidt for optimistisk, da jeg slæbte solvognen op fra kælderen, her for et par dage siden. Ikke at jeg regnede med at skulle ligge og tage sol, men ligge med et tæppe og nyde solens lunende stråler er jo heller ikke af vejen.

solvogn.jpg

Nu har jeg så lige set vejrudsigten og den ser ikke alt for lys, ud og det regner allerede her på Fyn. Men jeg nægter, at slæbe den ned igen, det gør jeg altså bare ikke.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Bambi72 11. april 2008 at 19:10

  Det er da bare typisk forårs vejr…. Havemøblerne bliver da våde her i starten… Det bliver de hvert år… Meget normalt 😉

 • Reply Marianne 11. april 2008 at 20:40

  Mine havemøbler ligger under en presenning og jeg har tænkt mig (læs: tænkt mig) at de skulle slippes fri i weekenden, uanset vejret. For så virker det som om at foråret rykker tættere på en eller anden måde 🙂

 • Reply Helle K. 11. april 2008 at 21:16

  Du skal ikke slæbe dem ned, bare være standhaftig, solen kommer – det skal den! Helst i næste weekend 😉 Jeg var ude i solen idag, der var ikke spor varmt, blæsten var bidende kold – synes jeg.

 • Reply Deborah 12. april 2008 at 06:10

  Det er ihvertfald langt fra at være havevejr her skal jeg hilse og sige. Vi var ved at fryse r…. i laser på banen igår – gyyys!!!

 • Reply Catarina 12. april 2008 at 07:02

  Bambi72
  Det kan jeg slet ikke huske som normalt (læs : vil ikke huske) 😉


  Marianne
  Det er lige det… så er det forår eller næsten sommer, når de kommer ud. ;-D


  Helle K.
  Jan den skal komme her i weekenden – specielt på søndag, der har den bare at komme frem, i hvert fald i det jyske. 😛


  Deborah
  Jeg tror på det kommer. 🙂

 • Skriv en kommentar