Ok med mig

..selvom jeg var sådan lidt øv lige da jeg opdagede det. Mine dejlige hjemmeservice damer havde ikke lagt vejen forbi matriklen her i dag. Det er ellers aftalen at de skal komme hver anden onsdag.

stoevsuger.jpg
~Den her kom ikke i brug i dag.

Jeg ringede til kontoret da jeg kom hjem fra job, og selvfølgelig var der sket en fejl, faktisk en ret stor fejl. For de havde lavede om på skemaet og havde så i travlheden glemt at give mig besked om, at de nu kommer hver anden mandag i stedet. Jeg væbner mig med tålmodighed til på mandag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Ok med mig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.