Menu
Dagligdagen

Sund livsstil eller bare livsstil

Jeg er næsten aldrig syg, måske en ½ dags dårlig mave, men ellers ikke noget nævneværdigt. Den sunde livsstil er for mig lig med almindelig sund fornuft. Jeg har skam kikket og læst i forskellige bøger og diverse artikler på nettet, men der er jo intet nyt. Generelt siger de alle sammen det samme, spis varieret og ikke for fedt og dyrk motion. Sådan lever jeg.

Den ene dag spiser jeg mig en pukke til i flæskesteg med ”hele svineriet til”, den næste behøver jeg kun en salat og slet ikke noget kød. Nogle dage spiser jeg masser af dessert, kager og søde sager, andre trænger jeg ikke til noget. Jeg køber nogle gange økologisk, men det er også tit at, ikke økologiske vare havner i min kurv.

Jeg drikker sjældent sodavand, mest fordi, jeg ikke er så vild med alt det brus. På et år drikker jeg måske sammenlagt kun 3 l. sodavand. Jeg drikker heller ikke så meget vin eller øl, faktisk kun når vi har gæster eller er ude. Til gengæld drikker jeg masser af minimælk, skummetmælk og kaffe. Kaffen kan jeg slet ikke leve uden og drikker da også en del kopper på jobbet.

loebesko.jpg

Jeg tager altid bilen på arbejde og jeg sidder ned det meste af dagen, men når jeg kommer hjem spænder jeg løbeskoene på og så et smut ud i naturen. Jeg tror noget af det der gør at jeg ikke så tit er syg (ej heller familien) er den varierede kost, kombineret med den sunde fornuft, lytten til kroppen og frisk luft.

Det virker i hver fald her på matriklen. 🙂

0

8 kommentar

 • Marianne
  16. april 2008 at 20:56

  Jeg tror du har ret i det hele – og jeg tror mere på dig end 10 år yngre på 10 uger 🙂

  Reply
 • Perle
  16. april 2008 at 21:47

  Enig med dig. Vi lever heller ikke særlig fedt og jeg er generelt heller ikke så ofte syg. Har dog haft 2 slemme forkølelser i år, men mon ikke det er pga. nedsat immunforsvar ifb. stressen.

  Ps. din blog er nr. 2 jeg læser, hvor der er løbesko/løbehistorie på. Får dårlig samvittighed. Får bare ikke løbet overhovedet. Jeg skal altså i gang, men hvordan får jeg sparket mig i gang 🙁

  Reply
 • Bambi72
  16. april 2008 at 22:06

  Kan kun give dig ret 😀 Sund fornuft kommer man langt med 😀

  Reply
 • Catarina
  17. april 2008 at 06:06

  Marianne
  Nu har jeg ikke læst den bog, kun hørt den omtalt og bare titlen får mig til at stritte i mod, jeg er jo ikke dum. 😀


  Perle
  Helt klart er det din stress der har fået dit immunforsvar ned med nakket og dermed er du blevet modtagelig overfor forkølelsesbakterier.

  Hvis jeg har er doven og ikke har fået løbet i noget tid, så siger jeg til mig selv og Søren, at i morgen skal jeg ud og løbe når jeg kommer hjem fra arbejde og også hvilken rute. Så er det ligesom om at alt er tilrettelagt og det får mig af sted. 😉


  Bambi72
  Nemlig og den opskrift er også så dejlig nem. 😛

  Reply
 • Pia
  17. april 2008 at 06:51

  Også her, ingen fanatisme eller særlige opskrifter på levevis, men hel almindelig sund fornuft og lytten til kroppens behov.

  Jeg kan slet slet ik fungerer hvis jeg SKAL forbyde mig selv noget, jeg kommer altid til at kaste mig over det hvis jeg så meget som tænker tanken at det ikke må indtages mere. Og her fungerer det rigtig fjong uden forbud men bare med tanke for at leve med måde:)

  Reply
 • Catarina
  17. april 2008 at 06:56

  Pia
  Forbud for også bare mig til at kaste mig over den/de ting jeg ikke må få. 😆

  Konklutionen må være…. Lev livet (med omtanke).

  Reply
 • Trusru
  17. april 2008 at 08:49

  Prøv at læs bogen som hedder “sukkerbomben” , jeg har ikke levet sundt.. men er i gang med at lave om på det..

  Men det er cool at høre at du lever det ud hver dag, det er virkeligt godt..

  Reply
 • Catarina
  17. april 2008 at 20:51

  Trusru
  Den vil jeg kikke i næste gang jeg kommer på biblioteket.

  Sådan lever vi nu bare og har altid gjort det. 😉

  Reply

Skriv en kommentar